2020. május 29.,
péntek, Magdolna napja

Sajtóklub: Nonszensz, hogy ekkora bajban online tüntetésen tiltakoznak valami ellen, ami nincs

Hír TV

2020. március 30., hétfő 21:55

Ezen a héten is rendhagyó volt a Sajtóklub, annál is inkább, hiszen Bayer Zsolt helyén most Huth Gergely ült, Huth Gergely helyett pedig Bayer Zsolt jelentkezett be Skype-on. A vendégek további névsora nem változott: Gajdics Ottó, a Szabad Föld és a Karc FM főszerkesztője és Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője voltak a beszélgetőpartnerek.

„Online tüntetést tartottak. Ahogy Szabó Gergő kollégám az eseményt összefoglalta: „Itt a vége, diktatúra-elsöprő online gigamega tüntetést szerveztek Orbán Viktor ellen vasárnap este. Egy igazi felelős ellenzékit, egy diktatúra ellen harcoló honpolgárt a kijárási korlátozás sem akadályozhat meg abban, hogy tüntessen Orbán Viktor ellen, mert most a legfontosabb és legidőszerűbb és ez a legjogosabb is. Hol van már az a hömpölygő, több tucat bátor tüntető, akik a többség nevében el akarták söpörni a sátáni Orbán rezsimet. Itt a lehetőség, hogy megmutassuk magunkat és a legjobb terepet válasszuk, az online bulit.”(…) - Mit szóltok? Megremegett vajon Orbán Viktor uralma?

-        kérdezte Huth Gergely.

„(…) Igazából ez tragikomikus, hogyha belegondoltok. Itt állunk egy ekkora baj kellős-közepén és 6,7 ezer ember - ahogy ezt Geri az imént precízen megfogalmazta – azzal van elfoglalva vasárnap este, hogy online tüntetésen ül és tiltakozik valami ellen, ami nincs. Nonszensz.(…)”

-        válaszolta Bayer Zsolt.

Én egyébként döbbenten figyeltem és gondolkodtam el rajta, hogy ennek a járványnak minden hagyományos – idézőjelbe téve hagyományos – egészségügyi hatásán túl milyen hatásai tudnak még lenni a társadalomra, és hát azt látom, hogy az agylágyulás az egy ilyen járulékos történet ebben a járványban.(…)”

-        mondta el véleményét Gajdics Ottó.

„Azt kell mondanom, hogy teljesen nyilvánvaló, hogy továbbra sem érdekli őket az, hogy egy elképesztően veszélyes helyzet van az egész világon és óriási erőfeszítéseket tesz a magyar kormány is annak érdekében, hogy a válságot amennyire lehet fékezze és egy csomó ember életben maradjon.(…)”

-        fejtette ki véleményét Bencsik András.

Hír TV

x
Rendkívüli hír