2020. április 9.,
csütörtök, Erhard napja

Sajtóklub: Most nyugodt építkezési periódus következik

2020. február 17., hétfő 21:58

A HírTV Sajtóklub című műsorában Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelő beszédéről Bayer Zsolt Bencsik Andrással, Gajdics Ottóval és Huth Gergellyel beszélgetett.

 „Nekem, ami nagyon tetszett, hogy nem volt olyan forradalmi, mozgalmi programhirdetés mint korábban előfordult. Ugyanis nagyon világosan értésre adta, hogy véget értek a kampányok és nyugodt építkezési periódus következik. Tehát az első, ami nekem így összegzésképpen leszűrődött, hogy egy kicsit lecsillapított bennünket”

- mondta Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője.

„Ez egy nagyon jó beszéd volt, ezt azért leszögezhetjük. Különösen azért volt jó, mert gyakorlatilag minden olyan kritikát, ami bármilyen szempontból csak egy kicsit is figyelembe vehető volt az elmúlt évekkel kapcsolatban azt most figyelembe vette a miniszterelnök és gyakorlatilag olyan beszédet mondott, amilyet eddig követeltek tőle. Persze másmilyet szerettek volna hallani, de ezek olyanok, hogy mindig megmondják, hogy a miniszterelnök milyen beszédet tartson, mit mondjon és hogyan mondja. A nagyon fontos az, ahogy az egyes társadalmi rétegek, az ott ülök, az otthon a tv képernyőjén nézők, mind-mind azt érezhette, hogy bár nincs túlságosan rózsás helyzetben az ország nézve, hogy mi zajlik a világpolitikában, mégis reményt keltő volt, erőt adó volt”

- fogalmazott Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője.

Teljes adás:

HírTV