2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Sajtóklub

Sajtóklub: Megy a verseny a baloldalon, hogy kik a legellenszenvesebb politikusok

A Sajtóklub vendégei Bencsik András a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője.

  • Sajtóklub: Megy a verseny a baloldalon, hogy kik a legellenszenvesebb politikusok

„Fekete-Győr András lesz a miniszterelnök-jelöltje a Momentumnak, teljesen váratlan fordultat. Új arcokra van szükség, mondja Bandi és a háta mögött már ott tremolózik Hadházy Ákos, Gyurcsány Fletó meg az egész régi banda”

-          vezette fel az első témát Bayer Zsolt műsorvezető.

„Én elolvastam a programjukat, kihagyták az ingyen sört és az örök életet. Tudom, hogy már elcsépelt, de nyugodtan bevehették volna”

-          mondta Bencsik András.

„A 21. századi megújuló politikát teljes természetességgel azzal kezdi az ember, hogy az MSZMP utódpártjával, az MSZP-vel köt egy soha fel nem bontható barátsági szerződést”

-          jegyezte meg Gajdics Ottó.

„Megy a verseny a baloldalon, hogy kik a legellenszenvesebb politikusok, de én most úgy döntöttem ma reggel, hogy a Momentum jeles képviselői számomra a legellenszenvesebbek”

-          tette hozzá Néző László.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub: Gyurcsány értékelőjének értékelője + videó

Sajtóklub: Gyurcsány értékelőjének értékelője + videó

A Sajtóklubban Gajdics Ottó, Huth Gergely, Néző László és Bencsik András megbeszélik Gyurcsány Ferenc évértékelőjének legfontosabb üzeneteit, elmondják véleményüket Sulyok Tamás államfői jelöléséről, Varju László DK-s képviselő jogerős elítéléséről és a következmények nélküli baloldalról is.
Sajtóklub - Gyermekvédelmi tüntetés ? + videó

Sajtóklub - Gyermekvédelmi tüntetés ? + videó

Az adásban Gajdics Ottó, Szabó László, Néző László és Bencsik András megbeszélték a miniszterelnöki évértékelő legfontosabb üzeneteit, de elmondták véleményüket a baloldali influenszerek által szervezett "gyermekvédelmi" tüntetésről is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!