2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Sajtóklub

Sajtóklub: Meg kell védeni a NAT-ot!

Sajtóklub című műsorunk vendégei ezúttal a Nemzeti Alaptantervet és a róla alkotott véleményeket is megbeszélték.

  • Sajtóklub: Meg kell védeni a NAT-ot!

„A Magyar Közlöny ezévi 17.számában, az internetről letölthető, mindenkinek ajánlom, 150 oldalnyi kemény szöveg. Érdemes elolvasni, nem gyerekeknek szól, szakember írta szakembernek. A magyar irodalomtól a magyar történelmen át, matematika, kémia, fizika, minden. Kíváncsi voltam mi a baj vele. Tök értelmes szöveg, de nagyon kell koncentrálni”

-mondta Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője a Nemzeti Alaptantervről. Elmondta, egy egységes értékrendszert ad és átjárhatóvá teszi az iskolák közötti utat a gyerekek számára. Véleménye szerint, a legtávolabbi iskolákban is ugyanolyan szinten fogják oktatni a gyerekeket a NAT előírása szerint, mint a legfejlettebb nagyvárosi iskolákban.

„Megszűnik a különbség. Nem lehet a liberális hülyítéssel a gyerekeket tudatlan idiótáknak nevelni.”

Elmondta, szerinte az új Nemzeti Alaptanterv nemzeti felelősségre apellál, hiszen azt mondja, hogy meg kell tanítani a gyerekeket arra, hogy ebben az elképesztő sebességgel változó világban a család, az egyén, az egyén szabadsága miképpen hozható összhangba a nemzeti felelősségvállalással.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!