2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Magyarnak lenni küldetés

Fenn kell tartani, hogy jó dolog magyarak lenni - hangsúlyozta a kormányfő a Tranziton. Orbán Viktor arról is beszélt: egyetlen esetben nem tűnik el a magyar nyelv, kultúra és történelem, ha azt fenntartjuk. A politikai évadnyitóról a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket.

  • Sajtóklub: Magyarnak lenni küldetés

A stúdióban Bencsik András, Bencsik Gábor, Szabó László és Gajdics Ottó. 

Magyarnak lenni küldetés, valószínűleg a világ egyik legszebb küldetése – ezt mondta a miniszterelnök a Tranziton. Orbán Viktor szerint a magyarságnak feladata van a Kárpát-medencében.

Egy egyetemista korosztálynak Orbán tanár úr tartott egy roppant izgalmas előadást, nem is előadás volt, hanem hangos gondolkodás, ott rakta össze azokat a mozaikokat, amelyeket magának talán levázlatozott. Nagyon improvizatív produkció

- mutatott rá Bencsik András, aki külön örömét fejezte ki, hogy nagyon sok fiatal volt a hallgatóság körében. 

Bencsik Gábor szerint Nyugat-Európában nem tudják, hogy számunkra a nemzetőrzés, amiről Orbán Viktor beszélt, milyen fontos. 

Magyarnak lenni az egy megvédendő dolog, egy dán, egy német egy francia nem gondolja ezt (...) nekünk magyaroknak az a dolgunk, hogy megőrizzük magunkat

- tette hozzá. 

További témáink: 

  • Atlétikai világbajnokság 
  • Novák-Zelenszkij találkozó 

Adásunk 1. része: 

A budapesti amerikai nagykövetet bírálta Tucker Carlson

Nem szeretnék bocsánatot kérni az Egyesült Államok nevében, de az amerikai nagykövet viselkedése miatt kénytelen vagyok - jelentett ki a hazánkba látogató amerikai sztárújságíró. 

Egy messziről jött ember jobban érti, hogy mi is itt a probléma, mint azok, akik itt szerencsétlenkednek

- reagált Gajdics Ottó. Az újságíró emlékeztetett, Tacker Carlson műsorait 250 millióan kísérik figyelemmel.

További témáink: 

  • Prigozsin halála
  • Letartóztatták Trumpot 
  • Jogerősen elítélt újságíró próbálta lejáratni Böjte Csabát

Adásunk 2. része: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!