2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Karácsony nem vesz tudomást semmiről, pedig már a szájuk széléig ér a trutyi + videó

Bencsik András, Gajdics Ottó és Szabó László újságírók véleményezték a hét legfontosabb eseményeit, híreit. A műsorvezető pedig ezúttal is Bayer Zsolt volt.

  • Sajtóklub: Karácsony nem vesz tudomást semmiről, pedig már a szájuk széléig ér a trutyi + videó

Az elmúlt héten felgyorsultak az események a Karácsony féle mikroadományok kapcsán, ugyanis sorra érték egymást a házkutatások. Előbb a főpolgármester ügyvédjének, Tordai Csabának az irodájába, majd otthonába szálltak ki a hatóságok, ezután pedig a "táskás embernél", Perjés Gábornál tartott házkutatást a NAV.

A Sajtóklub vendégei erről is beszéltek bővebben, de az alábbi témák is kivesézésre kerültek:

  • Benyújtotta a Fidesz a szuverenitásvédelmi törvényjavaslatát
  • Brüsszeli támadás a nemzeti konzultáció ellen
  • Orbán Viktor: Európa elvesztette önrendelkezési képességét
  • Bevándorlásellenes fordulat jöhet Hollandiában?

A teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub: Gyurcsány értékelőjének értékelője + videó

Sajtóklub: Gyurcsány értékelőjének értékelője + videó

A Sajtóklubban Gajdics Ottó, Huth Gergely, Néző László és Bencsik András megbeszélik Gyurcsány Ferenc évértékelőjének legfontosabb üzeneteit, elmondják véleményüket Sulyok Tamás államfői jelöléséről, Varju László DK-s képviselő jogerős elítéléséről és a következmények nélküli baloldalról is.
Sajtóklub - Gyermekvédelmi tüntetés ? + videó

Sajtóklub - Gyermekvédelmi tüntetés ? + videó

Az adásban Gajdics Ottó, Szabó László, Néző László és Bencsik András megbeszélték a miniszterelnöki évértékelő legfontosabb üzeneteit, de elmondták véleményüket a baloldali influenszerek által szervezett "gyermekvédelmi" tüntetésről is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!