2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Karácsony Gergely nem kertel

Karácsony Gergely elégedett a saját népszerűségével, ezért büszkén vállalja újra a megmérettetést a főpolgármesteri székért. Megmosolyogtatja, vagy inkább feldühíti ez a magabiztosság a Sajtóklub újságíróit? Kiderül az adásból...

  • Sajtóklub: Karácsony Gergely nem kertel

Újraindul a főpolgármesteri székért Karácsony Gergely - erről elsőként a HírTV-nek nyilatkozott. Budapest első embere állítja, jelenleg ő a legnépszerűbb politikus a fővárosban, ez pedig feljogosítja arra, hogy ilyen tervei legyenek. 

Ha tényleg Karácsony Gergely a legnépszerűbb Budapeten, akkor innen szeretném üzenni a budapestieknek, próbáljanak kijózanodni. Biztos, hogy ezt akarják? (...) aki lerohasztotta Budapestet 

- reagált az elhangzottakra Bencsik András. 

Gajdics Ottó újságíró arra mutatott rá, hogy egy baráti cég által készített felmérés eredményéből nem kellene a főpolgármesternek messzemenő következtetéseket levonnia. 

Amióta ő van ez a város nem működik

- tette hozzá.

Néző László szerint, jelenleg nem látni, hogy ki lesz a Fidesz jelöltje a főpolgármesteri székre, ugyanakkor - folytatta - az sem biztos, hogy Karácsony lesz a főpolgármester-jelöltje a baloldali pártoknak. 

Gyurcsány is megmondta, hogy ezen még el fog gondolkodni

- jegyezte meg.

További témáink:

  • Elfogatóparancs Putyin ellen
  • Moszkvában járt a kínai elnök
  • Nő a harmadik világháború veszélye?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!