2023. 06. 03. Szombat Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Karácsony Gergely nem kertel

Karácsony Gergely elégedett a saját népszerűségével, ezért büszkén vállalja újra a megmérettetést a főpolgármesteri székért. Megmosolyogtatja, vagy inkább feldühíti ez a magabiztosság a Sajtóklub újságíróit? Kiderül az adásból...

  • Sajtóklub: Karácsony Gergely nem kertel

Újraindul a főpolgármesteri székért Karácsony Gergely - erről elsőként a HírTV-nek nyilatkozott. Budapest első embere állítja, jelenleg ő a legnépszerűbb politikus a fővárosban, ez pedig feljogosítja arra, hogy ilyen tervei legyenek. 

Ha tényleg Karácsony Gergely a legnépszerűbb Budapeten, akkor innen szeretném üzenni a budapestieknek, próbáljanak kijózanodni. Biztos, hogy ezt akarják? (...) aki lerohasztotta Budapestet 

- reagált az elhangzottakra Bencsik András. 

Gajdics Ottó újságíró arra mutatott rá, hogy egy baráti cég által készített felmérés eredményéből nem kellene a főpolgármesternek messzemenő következtetéseket levonnia. 

Amióta ő van ez a város nem működik

- tette hozzá.

Néző László szerint, jelenleg nem látni, hogy ki lesz a Fidesz jelöltje a főpolgármesteri székre, ugyanakkor - folytatta - az sem biztos, hogy Karácsony lesz a főpolgármester-jelöltje a baloldali pártoknak. 

Gyurcsány is megmondta, hogy ezen még el fog gondolkodni

- jegyezte meg.

További témáink:

  • Elfogatóparancs Putyin ellen
  • Moszkvában járt a kínai elnök
  • Nő a harmadik világháború veszélye?

Teljes adás: 

 

 

További epizódok

Sajtóklub: Fenyegetőzik az EP, hogy hazánk ne tölthesse be az EU soros elnökségét

Sajtóklub: Fenyegetőzik az EP, hogy hazánk ne tölthesse be az EU soros elnökségét

Cseh Katalin is előterjesztője a legújabb magyargyűlölő EP-nyilatkozatnak. Többek közt erről is elmondta kendőzetlen véleményét a Sajtóklub vasárnapi adásának négy résztvevője: Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László. 2023. május 28.
Sajtóklub: „Megint jőnek, kopogtatnak”

Sajtóklub: „Megint jőnek, kopogtatnak”

Súlyos problémákat talált az uniós vizsgálóbizottság Magyarországon - összegezte a balliberális sajtó a hazánkba érkezett delegáció tapasztalatait. De miket is pontosan? Egyáltalán mennyire lehetnek megalapozottak a kifogásaik? Ezt a témát is kibeszélték a Sajtóklub újságírói: Gajdics Ottó, Bencsik András, Néző László és Pálffy István. 2023. május 21.
Sajtóklub: Épülhet az áljobboldali dollármédia

Sajtóklub: Épülhet az áljobboldali dollármédia

A Sajtóklub vendégei Velkovics Vilmos, Néző László és Bencsik András voltak. Műsorvezető: Gajdics Ottó. 2023. május 14.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub: Egy antiszemita David Pressman széder asztalánál

Sajtóklub: Egy antiszemita David Pressman széder asztalánál

Tíz éve még listázta volna a zsidókat, most kipában széderezett az amerikai nagykövetségen Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke. Nincs az a jobboldali újságíró, aki mindezt szó nélkül hagyta volna. Nem tett másként Bayer Zsolt, Néző László, Bencsik András és Gajdics Ottó sem, akik a Sajtóklubban fejtették ki véleményüket a különös eseményről.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!