2020. június 4.,
csütörtök, Bulcsú napja

Sajtóklub: Karácsony Gergely egy rozsdamentes lúzer

Hír TV

2019. április 8., hétfő 21:46

A Karácsony Gergely egy rozsdamentes lúzer. A Puzsér Robi pedig annyira hülye a szó politikai értelmében, önmaga paródiája, hogy akár még észre is vehetik a választók - ezt mondta Bencsik András az összellenzéki "szétválás" kapcsán a Hír TV Sajtóklub című műsorában.

Meghiúsult az ellenzéki összefogás. Felfüggesztette a tárgyalásokat az előválasztásról Puzsér Róbert, miután az LMP és a Jobbik nélkül állapodtak meg a baloldali pártok a kerületi polgármester-jelöltekről. Puzsér Róbert szerint az MSZP, a DK, a Párbeszéd és a Momentum a Fideszt akarja hatalmon tartani - számolt be róla a Hír TV Híradója. Erre válaszul Puzsér Róbert a Hír TV-nek adott exkluzív interjúban közölte: ő mindenképpen ringbe száll a főpolgármesteri címért. 

Ez a forgatókönyv ott készült, ahol az ukrán változat is. Ukrajnában, egy ukrán Puzsér Robi a köztársasági elnöki posztra pályázik - mondta Bencsik András. 

A Magyar Demokrata főszerkesztője szerint Puzsér Róber egy ügyes, karakteres médiaszereplő. Kicsit komikus, de ugyanakkor van benne egy diabolikus elem is, egy kis félelmetesség. Folyamatosan bedob balhés szövegeket, amelyekkel önmagára irányítja a figyelmet. Vélhetően azért, mert úgy szól a forgatókönyv, hogy Tarlós Istvánt meg kéne próbálni megverni - tette hozzá Bencsik, ma úgy fogalmazott: 

A Karácsony Gergely egy rozsdamentes lúzer. A Puzsér Robi pedig annyira hülye a szó politikai értelmében, önmaga paródiája, hogy akár még észre is vehetik a választók.

Hír TV