2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Karácsony Gergely egy rozsdamentes lúzer

A Karácsony Gergely egy rozsdamentes lúzer. A Puzsér Robi pedig annyira hülye a szó politikai értelmében, önmaga paródiája, hogy akár még észre is vehetik a választók - ezt mondta Bencsik András az összellenzéki "szétválás" kapcsán a Hír TV Sajtóklub című műsorában.

  • Sajtóklub: Karácsony Gergely egy rozsdamentes lúzer

Meghiúsult az ellenzéki összefogás. Felfüggesztette a tárgyalásokat az előválasztásról Puzsér Róbert, miután az LMP és a Jobbik nélkül állapodtak meg a baloldali pártok a kerületi polgármester-jelöltekről. Puzsér Róbert szerint az MSZP, a DK, a Párbeszéd és a Momentum a Fideszt akarja hatalmon tartani - számolt be róla a Hír TV Híradója. Erre válaszul Puzsér Róbert a Hír TV-nek adott exkluzív interjúban közölte: ő mindenképpen ringbe száll a főpolgármesteri címért. 

Ez a forgatókönyv ott készült, ahol az ukrán változat is. Ukrajnában, egy ukrán Puzsér Robi a köztársasági elnöki posztra pályázik - mondta Bencsik András. 

A Magyar Demokrata főszerkesztője szerint Puzsér Róber egy ügyes, karakteres médiaszereplő. Kicsit komikus, de ugyanakkor van benne egy diabolikus elem is, egy kis félelmetesség. Folyamatosan bedob balhés szövegeket, amelyekkel önmagára irányítja a figyelmet. Vélhetően azért, mert úgy szól a forgatókönyv, hogy Tarlós Istvánt meg kéne próbálni megverni - tette hozzá Bencsik, ma úgy fogalmazott: 

A Karácsony Gergely egy rozsdamentes lúzer. A Puzsér Robi pedig annyira hülye a szó politikai értelmében, önmaga paródiája, hogy akár még észre is vehetik a választók.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb részletek derültek ki a Weber-tervről

Újabb részletek derültek ki a Weber-tervről

Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke nyilatkozott a Handelsblattnak. Többek között azt mondta, hogy sikernek tartaná, ha a NATO túlélné Trump második elnöki ciklusát, és Európának mostantól a saját védelmét kell finanszíroznia.
Kínzásokat követtek el több ukrajnai börtönben

Kínzásokat követtek el több ukrajnai börtönben

Ukrajna több börtönében lepleztek le kínzásokat a hatóságok, köztük elsőként az ország keleti részében, Poltava megyében lévő bozskovei javítótelepen, amelynek négy tisztségviselőjét már meg is gyanúsították a bűncselekmény elkövetésével.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!