2024. 09. 25. Szerda Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Vogel Evelin volt, hogy megijedt és félt Magyar Pétertől + videó

Megrázó interjúban vallott Magyar Péterről az újdonsült politikus volt barátnője az Indexen.

  • Vogel Evelin volt, hogy megijedt és félt Magyar Pétertől + videó

Vogel Evelin a beszélgetésben rámutatott, hogy milyen ember valójában a Tisza Párt elnöke. Az interjú alatt többször a könnyeivel is küszködött. Egyebek mellett arról beszélt, hogy kapcsolatuk alatt egy alkalommal Magyar Péter az utcán üvöltözött vele és fenyegető közeledésével félelmet keltett benne.

Elkezdett velem úgy üvöltözni az utcán és közben közeledni felém, hogy – nem szeretném túldramatizálni a helyzetet, de – ott megijedtem, fenyegetve éreztem magam és féltem. És én nem szoktam annyira félni valójában, de amikor egy nővel szemben áll egy férfi, aki minden dühét, erejét, hangját kiadja, az tényleg nagyon ijesztő tud lenni egy nő számára. És ha jól emlékszem, én akkor sírva is fakadtam, vagy csak később. Mindenesetre láttam, hogy ül a gyerek az autóban és sír

– emlékezett vissza Vogel Evelin, aki akkor kételkedni kezdett, hogy folytassa-e a kapcsolatát Magyarral.

Arra a kérdésre, hogy szerinte Magyar miként reagál az interjúra, Vogel Evelin elmondta, hogy volt párja nagyon mérges lesz.

Azt fogja mondani, hogy ő erre számított. Sőt, talán azt is fogja mondani, hogy mindez a Fidesz műve. Mert nyilván mindenre ez a válasza. És, hogy velem mit fog csinálni?! Azt nem tudom. Remélem, hogy a családomat nem bántja! Nem mondom azt, hogy bármire képes, de sok mindenre képes.

– tette hozzá.

Fotó forrása: Index, képernyőfotó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Franciaország is szót emelt a bevándorlási csomag ellen + videó

Franciaország is szót emelt a bevándorlási csomag ellen + videó

Már Franciaország is kihátrálna a nyáron elfogadott uniós migrációs paktumból. Az új kormány a francia szabályozáson is szigorítana. A részletekről kollégánk, Bugnyár Zoltán számolt be Brüsszelből. És, azt is megtudhattuk, hogy mintegy 450 magyar szurkoló érkezik Brüsszelbe az Anderlecht–Ferencváros az Európa-liga-mérkőzésre.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!