2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták 11:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Gyurcsány Ferencet nem szabad a hatalom közelébe engedni

A Hír TV Sajtóklub című műsorának első témája Gyurcsány Ferenc nagy port kavart hétvégi bejegyzése volt, amelyben a bukott miniszterelnök többeket megfenyegetett Vidnyánszky Attila kinevezése kapcsán.

  • Sajtóklub: Gyurcsány Ferencet nem szabad a hatalom közelébe engedni

Néző László az elhangzottak kapcsán megjegyezte, hogy ez a magatartás, ez a stílus nemcsak Gyurcsány Ferencre, hanem a baloldal egészére jellemző, ez a fenyegetőzés tendencia náluk. A Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője ezt követően arról beszélt, hogy két évvel az országgyűlési választások előtt úgy néz ki, hogy a Fidesz 2022-ben kormányra kerül majd. Elmondható, hogy

a baloldal teljesen maga alatt van, egyszerűen képtelen fogást találni a Fidesz-kormányon, és úgy tűnik, – ahogy arról ma a Magyar Nemzet is írt – hogy számukra nem marad más, csak a káosz, az erőszak. S ha hatalomhoz jutnak, akkor be is váltják ezeket a fenyegetéseket

– hangsúlyozta Néző László.

Gajdics Ottó mindehhez azt tette hozzá, hogy Gyurcsány gondolatmenete egész egyszerűen felfoghatatlan. A Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője azt a kérdést tette fel, hogy a nyugati „elvtársai” ezt hogy tudják elfogadni, ez lenne az agyonszajkózott európaiság!? Gajdics Ottó megjegyezte azt is, hogy egy olyan politikus fenyegetőzött, akinek a kormányzása idején tömegek váltak földönfutóvá. A főszerkesztő gondolatait azzal zárta,

reméli, hogy Gyurcsányék nem kerülnek újra a hatalom közelébe, mert amit művelnének, azt elképzelni sem lehet

– húzta alá.

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője szerint Gyurcsány beszéde egy bűnöző beszéde volt, ez egy proli bűnöző beszéde. Bencsik nyomatékosan kijelentette, hogy Gyurcsány Ferencet nem szabad a hatalom közelébe engedni, mert ugyanott fogja folytatni, ahol 2006-ban abbahagyta.

Bayer Zsolt ezt követően kitért Vidnyánszky Attila érdemeinek és munkásságának méltatására. A műsorvezető elmondta, hogy

Vidnyánszky ugyanolyan lenyűgözően tehetséges színházi ember, mint Zsámbéki Gábor. Aki ezt tagadja, az kizáróan politikai alapon teszi, és innentől kezdve hazudik

– emelte ki. Gajdics Ottó ehhez hozzáfűzte, hogy a magyarországi kultúrát az jellemzi, hogy a jobboldali művészt pártkatonának bélyegzik meg, míg a magukat függetlennek valók ezek szerint pedig baloldaliak, de kötik az ebet a karóhoz, hogy ők bizony függetlenek.

A műsor második felében a vendégek átbeszélték az Európai Unióban jelenleg is zajló kérdéses folyamatokat is.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - „Veled vagyunk, Judit!” + videó

Sajtóklub - „Veled vagyunk, Judit!” + videó

Könnyek közt mesélt Varga Judit volt miniszter a Magyar Péterrel töltött éveiről a Frizbi Tv-ben. Varga Judit elmondta: Magyar Péter verbálisan és fizikailag is bántalmazta, terrorizálta és fenyegette a házasságuk alatt. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!