2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 11:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Ezúttal a CNN asszisztált Dobrev szemenszedett hazugságához

Arcátlanság, hülyének néz minket – hangzott el a Sajtóklubban arra reagálva, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje azt panaszolta a CNN-nek, hogy Orbán Viktor politikája szerinte a gyűlöletre épül. Sajtóklub a műsor megszokott vendégeivel, Bencsik Andrással, Gajdics Ottóval és Néző Lászlóval. Műsorvezető: Bayer Zsolt.

  • Sajtóklub: Ezúttal a CNN asszisztált Dobrev szemenszedett hazugságához

Bencsik András emlékeztetett, Dobrev Klára férje, Gyurcsány Ferenc volt az, aki bevallotta, hogy „nem csinált semmit, hazudott reggel, délben meg este”. A Magyar Demokrata főszerkesztője egyedülállónak és elképesztőnek nevezte az Orbán-kormány elmúlt 10 évének teljesítményét.

Soha nem volt ilyen sikeres Magyarország, mint most és akkor jön ez a nő ezzel az elképesztő dologgal. Annyi valóban igaz, hogy ciklusról-ciklusra, amikor elmegyünk választani fenyegetések érik a mi gyarapodásunkat (…) ez a rosszindulatú nő pedig arcátlanul kiforgatja és persze, a CNN, ami egy pofátlanul elfogult médium, ezek ketten most egymásra találtak (…) az mindenképpen figyelmet érdemes, hogy ez a nő mire képes

– tette hozzá.

Gajdics Ottó szerint Dobrev Klára mondataiban megint a virtigli bolsevik módszert lehet meghallani.

Ők soha nem látott gyűlöletet szítottak Orbán Viktor, a Fidesz és a Fidesz szavazói ellen (…) azt feltételezik, hogy Orbán Viktor ellenségeket gyárt azért, hogy mi tudjunk ő rá szavazni

– jelentette ki.

Az újságíró reményét fejezte ki, hogy még a baloldali szavazók döntő többsége sem fog „bedőlni” nekik jövő év tavaszán. Kiemelte,

Gyurcsányék teljesen tévúton járnak, ha azt hiszik a minősítgetéseikkel el tudják takarni a korábbi kudarcos politikai teljesítményüket.

Néző László arra mutatott rá, hogy az elmúlt 15 évben felnőtt több százezer olyan ember, aki gyakorlatilag nem emlékszik arra, hogy a Gyurcsány-kormány miként tette tönkre az országot.

Az a probléma, hogy valahogy ezt a több százezer fiatalembert fel kell valahogy világosítani, hogy amit ők mondanak az aljas, szemenszedett hazugság

– fűzte hozzá a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője.

Teljes adás: 

HírTV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub – Elindult az átrendeződés az európai parlamenti frakciókban + videó

Sajtóklub – Elindult az átrendeződés az európai parlamenti frakciókban + videó

Sokáig tartotta magát, sokáig tiltakozott, politikus sem akart lenni, az EP-be pedig végleg nem akart beülni, aztán néhány hónap után mégiscsak úgy döntött Magyar Péter, hogy felveszi az európai parlamenti mandátumát. Hogy mit gondol erről Bayer Zsolt, Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó? Kiderül a vasárnap esti Sajtóklubból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!