2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napindító 06:50

Sajtóklub

Sajtóklub: Egy józan, a valósággal szembenéző beszédet hallhattunk

Orbán Viktor miniszterelnök idén is a Várkert Bazárban tartotta évértékelő beszédét. A miniszterelnök 1999 óta tart évértékelőket, így az ideit isA beszéden elhangzottakat természetesen a Sajtóklub újságírói is elemzik a vasárnapi adásban.

  • Sajtóklub: Egy józan, a valósággal szembenéző beszédet hallhattunk

Bencsik András emlékeztetett, Orbán Viktor beszédében hangsúlyozta, hogy felépítjük a feldolgozó mezőgazdaságot, a privatizációval tönkretett magyar élelmiszeripart feltámasztjuk, lesznek az élelmiszeriparban is nemzeti bajnokaink, akik a világpiacon is helytállnak majd. 

A Magyar Demokrata főszerkesztője emlékeztetett, 

az az árrobbanás, ami most van, annak a gyökerei a '90-es évekre nyúlnak vissza, amikor privatizálták az élelmiszeripart (...) és ez az élelmiszerfeldogozás nemzetstratégiai jelentőségű dolog. 

Kiemelte, 

a miniszterelnök elmondta, milyen infrastrukturális épíítkezések várhatók, az országbérlet és a vármegyebérlet pedig egy más típusú közlekedésnek veti meg az alapjait, elképzelhető, hogy egy reneszánsz indul el a közösségi közlekedésben. 

Gajdics Ottó újságíró szerint ebben a mostani pesszimista hangulatban mégis olyan lelkesítő - mint fogalmazott - kutyakemény, tartást adó, nem pedig vagdalkozó beszéd volt. 

Néző László a teljes évértékelőben azt látta, hogy annak lényege, 

nem adjuk fel, nem hátrálunk, válság ide, vagy oda, háború ide, vagy oda, megteszi a kormány, amit vállalt (...) hiába, hogy egyedül maradtunk a Vatikánnal és a Jóistennel, akkor is tartjuk magunkat azokhoz erkölcsi parancsokhoz, amit a kormány és a magyar emberek többsége igaznak vél.

További témáink:

  • Házkutatást tartott a rendőrség a 15 éves diákkal szexelő pedagógiai asszisztensnél
  • Antifa-támadások Budapesten

Teljes adás: 

 

 

 

További epizódok

Sajtóklub: Fenyegetőzik az EP, hogy hazánk ne tölthesse be az EU soros elnökségét

Sajtóklub: Fenyegetőzik az EP, hogy hazánk ne tölthesse be az EU soros elnökségét

Cseh Katalin is előterjesztője a legújabb magyargyűlölő EP-nyilatkozatnak. Többek közt erről is elmondta kendőzetlen véleményét a Sajtóklub vasárnapi adásának négy résztvevője: Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László. 2023. május 28.
Sajtóklub: „Megint jőnek, kopogtatnak”

Sajtóklub: „Megint jőnek, kopogtatnak”

Súlyos problémákat talált az uniós vizsgálóbizottság Magyarországon - összegezte a balliberális sajtó a hazánkba érkezett delegáció tapasztalatait. De miket is pontosan? Egyáltalán mennyire lehetnek megalapozottak a kifogásaik? Ezt a témát is kibeszélték a Sajtóklub újságírói: Gajdics Ottó, Bencsik András, Néző László és Pálffy István. 2023. május 21.
Sajtóklub: Épülhet az áljobboldali dollármédia

Sajtóklub: Épülhet az áljobboldali dollármédia

A Sajtóklub vendégei Velkovics Vilmos, Néző László és Bencsik András voltak. Műsorvezető: Gajdics Ottó. 2023. május 14.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub: Egy antiszemita David Pressman széder asztalánál

Sajtóklub: Egy antiszemita David Pressman széder asztalánál

Tíz éve még listázta volna a zsidókat, most kipában széderezett az amerikai nagykövetségen Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke. Nincs az a jobboldali újságíró, aki mindezt szó nélkül hagyta volna. Nem tett másként Bayer Zsolt, Néző László, Bencsik András és Gajdics Ottó sem, akik a Sajtóklubban fejtették ki véleményüket a különös eseményről.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!