2020. június 4.,
csütörtök, Bulcsú napja

Sajtóklub: Dobrev Klára napokig a tükör előtt gyakorolta a sírást

Hír TV

2019. április 15., hétfő 19:07

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásából kiderült, miért hívja Bayer Zsolt fröccsöntött Szamuely Tibornak az MSZP elnökét, Tóth Bertalant. Valamint szó volt a Szentesi Zöldi László által csak „gigászok küzdelmének” nevezett Puzsér-Karácsony összecsapásról is és arról, milyen botrányba keveredett a brüsszeli, liberális megmondóember, Guy Verhofstadt.

„Kötőmondatnál ok nélkül síni? Világosan értem, hogy ezt valahol a Szemlőhegy utcában, tükör előtt négy napon át gyakorolták – valószínűleg Ferenccel. De az, hogy valaki csettintésre elkezd sírni, az még önmagában nem vezényel a Thália szentélyébe” - mondta Szentesi Zöldi László a hétfői Sajtóklubban.

A Demokrata főmunkatársa felidézte, Dobrev Klára a DK hétvégi kampánynyitóján elsírta magát és azt üzente Orbán Viktornak, hazahívják a Fidesz politikája miatt kivándorolt embereket külföldről.

Bayer Zsolt a Sajtóklubban azt mondta, éppen Dobrev Klára férje, Gyurcsány Ferenc volt az, aki 2006-ban azt mondta: „el lehet menni Magyarországról, itt lehet minket hagyni, tessék, lehet menni.”

A Sajtóklub hétfői adásából kiderült, miért hívja Bayer Zsolt fröccsöntött Szamuely Tibornak az MSZP elnökét, Tóth Bertalant. Valamint szó volt a Szentesi Zöldi László által csak „gigászok küzdelmének” nevezett Puzsér-Karácsony összecsapásról is és arról, milyen botrányba keveredett a brüsszeli, liberális megmondóember, Guy Verhofstadt. 

Hír TV