2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba

Következik:

Híradó 12:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Dobrev Klára napokig a tükör előtt gyakorolta a sírást

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásából kiderült, miért hívja Bayer Zsolt fröccsöntött Szamuely Tibornak az MSZP elnökét, Tóth Bertalant. Valamint szó volt a Szentesi Zöldi László által csak „gigászok küzdelmének” nevezett Puzsér-Karácsony összecsapásról is és arról, milyen botrányba keveredett a brüsszeli, liberális megmondóember, Guy Verhofstadt.

  • Sajtóklub: Dobrev Klára napokig a tükör előtt gyakorolta a sírást

„Kötőmondatnál ok nélkül síni? Világosan értem, hogy ezt valahol a Szemlőhegy utcában, tükör előtt négy napon át gyakorolták – valószínűleg Ferenccel. De az, hogy valaki csettintésre elkezd sírni, az még önmagában nem vezényel a Thália szentélyébe” - mondta Szentesi Zöldi László a hétfői Sajtóklubban.

A Demokrata főmunkatársa felidézte, Dobrev Klára a DK hétvégi kampánynyitóján elsírta magát és azt üzente Orbán Viktornak, hazahívják a Fidesz politikája miatt kivándorolt embereket külföldről.

Bayer Zsolt a Sajtóklubban azt mondta, éppen Dobrev Klára férje, Gyurcsány Ferenc volt az, aki 2006-ban azt mondta: „el lehet menni Magyarországról, itt lehet minket hagyni, tessék, lehet menni.”

A Sajtóklub hétfői adásából kiderült, miért hívja Bayer Zsolt fröccsöntött Szamuely Tibornak az MSZP elnökét, Tóth Bertalant. Valamint szó volt a Szentesi Zöldi László által csak „gigászok küzdelmének” nevezett Puzsér-Karácsony összecsapásról is és arról, milyen botrányba keveredett a brüsszeli, liberális megmondóember, Guy Verhofstadt. 

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!