2021. március 2.,
kedd, Lujza napja

Sajtóklub: Az időközi választások tanulságul szolgálhatnak 2022-re nézve?

2020. szeptember 28., hétfő 21:55

97 százalékos győzelemmel tarolt a Fidesz Karcagon.

„Én is nagyon boldog vagyok. Időnként megjelentem ott a Birkafőző Fesztiválon, mert tudni kell, hogy a bikapörköltet Karcagon főzik szerintem a világon a legjobban. (…) Karcag egy olyan város, ahol az ellenzéki politikusnak igazából az utcára sem érdemes kimennie. (…) Nagyon megnyugtató, hogy van Magyarországnak egy része, nem is kicsi és Istennek hála nem csak Karcag, ahol az emberek nagyon-nagyon normálisak”

- mondta Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője.

„A nagy áttörés küszöbén, a nagy összefogósdiban, a hegylakós játék fináléjának közeledtével el se mert indulni senki a Fidesz jelöltjével szemben.(...) Ezek az időközi választások tanulságul szolgálhatnak 2022-re nézve, ha így van, akkor legyen egyszer igaza a magyarországi ellenzéknek”

- fogalmazott a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője, Gajdics Ottó.

„Lehet, hogy a birkák elmenekültek Karcagról. (…) Micsoda egy ellenzéki összefogósdi ez, hogy el sem mernek indulni? Nem elég tökös legények ehhez. Tudják, hogy Karcag egy fideszes város, de hát azért mégis méressük meg magunkat, hátha… Hátha mégsem”

- vélekedett Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője.

Bayer Zsolt szerint különösképpen a Jobbik számára végtelenül megalázó ez a helyzet, hiszen 2018-ban elindult egy jobbikos jelölt, de akkor 30% körül kaptak, ma már el sem indulnak.

Teljes adás:

HírTV

x
Rendkívüli hír