2020. március 30.,
hétfő, Zalán napja

Sajtóklub: Aki ilyet csinál, az nem újságíró

2020. január 20., hétfő 22:00

„Vegyétek ki mindkét petevezetékét a büdös cigánynak, ne szaporodjanak!” címmel hozott le egy hírt az erre fogékony sajtó. A Miskolci Orvosigazgatót, Nagy Gábort gyanúsították meg, aki állítólag három éve arra utasította kollégáit, hogy vegyék ki egy nő tudta és beleegyezése nélkül mindkét petevezetékét.

 

„Ezek újságírók, ez újságírás? Ezekért aggódik az Európai Parlament határozatban, hogy ezeknek elvonják a szabadságát, akik minden bizonyíték nélkül egy ilyen aljas szöveget le mernek hozni?! Fellázítva, felhergelve ezreket és tízezreket?!”

- háborodott fel a híren Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője.

„Kiderült, hogy egy szó nem igaz belőle. A páciens nem cigány és nem vették ki csak az egyik petevezetékét, orvosilag egyébként indokolt módon, amit vele is közöltek”

- mondta a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője.

„Sejtésem szerint ez egy bosszú volt. (…) Ilyen mértékű hazugságot nem lehet tudattalanul csinálni. Ez egy aljas szándékú rágalom volt, amit azért csináltak, mert a gyöngyöspatai történet a magyar társadalomban kiverte a biztosítékot és elindult – amit a HírTV közvélemény kutatása fényesen igazolt is- , tehát elindult egy elemi erejű ellen felháborodás, a miniszterelnök szavai megnyitották a zsilipet és szerintem ők ezt próbálták meg kompenzálni, hogy elindítottak egy egészen példátlan rágalomkampányt, abban bízva, hogy ugyan ez egy mocskos nagy hazugság, de hátha megragad egy-két idiótában az ő táborukon belül”

- fogalmazta meg gondolatait az üggyel kapcsolatban Bencsik András, a magyar Demokrata, főszerkesztője.

HírTV