2021. 09. 19. Vasárnap Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Sajtóklub

Sajtóklub: A Nélküled című dal az összetartozás himnusza

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Ismerős Arcok Nélküled című dala az összetartozás himnusza, de a Puskás Aréna avatóján bebizonyosodott, hogy bizonyos személyekre, nevezetesen az idegen szívűekre semmi szükség ebben az összetartásban – hangzott el Sajtóklub című műsorunkban. Ezúttal Huth Gergely, Bencsik András és Szentesi Zöldi László elemezték az elmúlt napok történéseit Bayer Zsolt műsorvezetése mentén.

Bayer Zsolt felidézte, pénteken a Puskás Aréna megnyitóján örömteli volt látni, hogy csaknem 70 ezer ember együtt énekelte a Nélküled című dalt, ugyanakkor – mint fogalmazott a műsorvezető – mindig jönnie kell valakinek, hogy „mindent összekenjen saját magával” és ettől megpróbálja undorítóvá, ragacsossá és nyálassá tenni, történt ugyanis, hogy egy indexes újságíró, Miklósi Gábor, aki a helyszínen, a VIP-páholyban tekintette meg a Magyarország–Uruguay-mérkőzést, hosszú anyagot írt a megnyitóról és tüntetőleg ülve maradt akkor, amikor a felvidéki gyermekek elénekelték az Ismerős Arcok dalát.

Bencsik András – aki szerint a dal valóban himnuszi magasságokba emelkedett – elmondta, akit a Nélküled megérint, az magyar, akit nem érint meg, az idegen.

Épült egy katedrális, ahol egy olyan misztérium zajlott le, ami a nemzet önmagára találásáról szól, ott volt egy idegen, akinek semmi köze hozzánk, ez a szerencsétlen eltévedt, rossz helyen volt és meg kell keresnie azt a helyet, ahol jól érezni magát

– tette hozzá a Magyar Demokrata főszerkesztője.

A Szentesi Zöldi László szerint csak Miklósi Gábor logikájában létezik az a perverz kapcsolat, hogy a stadionavató Orbán Viktorról és a Fideszről szólt, ugyanakkor arról volt szó, hogy a magyar emberek kimentek ünnepelni egy világszínvonalú létesítménybe.

Azt fogunk énekelni, amit akarunk, akkor, amikor akarjuk és nem a Miklósik fogják ezt megszabni, nekik semmi más nem maradt, minthogy szembenézzenek az irdatlan tömeggel, amelybe nem akarnak feloldódni

– fűzte hozzá a Magyar Demokrata főmunkatársa.

Huth Gergely felidézte a péntek esti mérkőzést és rámutatott, ebben a „szörnyű diktatúrában” ott volt a VIP-páholyban Oszkó Péter, aki faarccal örült a magyar gólnak, ott volt Kuncze Gábor és Fodor Gábor, akik egyébként szintén nem álltak fel a Nélküled alatt.

Úgy nézett ki a VIP-páholy, hogy 80 százalék komcsi

– mutatott rá a PestiSrácok főszerkesztője.

Bayer Zsolt a téma zárásaként hozzáfűzte, természetesen Miklósi Gábor „rákanyarodott” a Székely Himnuszra is de nem is lehet ezen csodálkozni, hiszen – a műsorvezető szavai szerint – az ő létezése abban áll, hogy a lelkében felhalmozódott rettenetes mennyiségű turhát szétkenje maga körül, és nekünk is így kell hozzá viszonyulni.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Sajtóklub: Az amerikai birodalom a végóráit éli

Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei a Sajtóklubban. 2021. szeptember 13.

Sajtóklub: Az életképtelen, önfeladó kultúrákat el fogja pusztítani a jelenlegi migráció

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László. Műsorvezető: Gajdics Ottó. 2021. szeptember 06.

Sajtóklub: Gyurcsány egyszer már tönkretette ezt az országot

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László. Műsorvezető: Gajdics Ottó. 2021. augusztus 30.

Legfrisebb híreink

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

Lentulai Krisztián vendégei Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!