2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

StartStop

Következik:

Bayer show 04:20

Sajtóklub

Sajtóklub: A Nélküled című dal az összetartozás himnusza

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Ismerős Arcok Nélküled című dala az összetartozás himnusza, de a Puskás Aréna avatóján bebizonyosodott, hogy bizonyos személyekre, nevezetesen az idegen szívűekre semmi szükség ebben az összetartásban – hangzott el Sajtóklub című műsorunkban. Ezúttal Huth Gergely, Bencsik András és Szentesi Zöldi László elemezték az elmúlt napok történéseit Bayer Zsolt műsorvezetése mentén.

  • Sajtóklub: A Nélküled című dal az összetartozás himnusza

Bayer Zsolt felidézte, pénteken a Puskás Aréna megnyitóján örömteli volt látni, hogy csaknem 70 ezer ember együtt énekelte a Nélküled című dalt, ugyanakkor – mint fogalmazott a műsorvezető – mindig jönnie kell valakinek, hogy „mindent összekenjen saját magával” és ettől megpróbálja undorítóvá, ragacsossá és nyálassá tenni, történt ugyanis, hogy egy indexes újságíró, Miklósi Gábor, aki a helyszínen, a VIP-páholyban tekintette meg a Magyarország–Uruguay-mérkőzést, hosszú anyagot írt a megnyitóról és tüntetőleg ülve maradt akkor, amikor a felvidéki gyermekek elénekelték az Ismerős Arcok dalát.

Bencsik András – aki szerint a dal valóban himnuszi magasságokba emelkedett – elmondta, akit a Nélküled megérint, az magyar, akit nem érint meg, az idegen.

Épült egy katedrális, ahol egy olyan misztérium zajlott le, ami a nemzet önmagára találásáról szól, ott volt egy idegen, akinek semmi köze hozzánk, ez a szerencsétlen eltévedt, rossz helyen volt és meg kell keresnie azt a helyet, ahol jól érezni magát

– tette hozzá a Magyar Demokrata főszerkesztője.

A Szentesi Zöldi László szerint csak Miklósi Gábor logikájában létezik az a perverz kapcsolat, hogy a stadionavató Orbán Viktorról és a Fideszről szólt, ugyanakkor arról volt szó, hogy a magyar emberek kimentek ünnepelni egy világszínvonalú létesítménybe.

Azt fogunk énekelni, amit akarunk, akkor, amikor akarjuk és nem a Miklósik fogják ezt megszabni, nekik semmi más nem maradt, minthogy szembenézzenek az irdatlan tömeggel, amelybe nem akarnak feloldódni

– fűzte hozzá a Magyar Demokrata főmunkatársa.

Huth Gergely felidézte a péntek esti mérkőzést és rámutatott, ebben a „szörnyű diktatúrában” ott volt a VIP-páholyban Oszkó Péter, aki faarccal örült a magyar gólnak, ott volt Kuncze Gábor és Fodor Gábor, akik egyébként szintén nem álltak fel a Nélküled alatt.

Úgy nézett ki a VIP-páholy, hogy 80 százalék komcsi

– mutatott rá a PestiSrácok főszerkesztője.

Bayer Zsolt a téma zárásaként hozzáfűzte, természetesen Miklósi Gábor „rákanyarodott” a Székely Himnuszra is de nem is lehet ezen csodálkozni, hiszen – a műsorvezető szavai szerint – az ő létezése abban áll, hogy a lelkében felhalmozódott rettenetes mennyiségű turhát szétkenje maga körül, és nekünk is így kell hozzá viszonyulni.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Sajtóklub: Kinek állhatott érdekében az Északi Áramlat elleni támadás?

Sajtóklub: Kinek állhatott érdekében az Északi Áramlat elleni támadás?

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt. 2022. október 02.
Sajtóklub: Ezekre a tyúkólat sem...

Sajtóklub: Ezekre a tyúkólat sem...

Földön fetrengő energia- és rezsiügyi árnyékminiszter, határon túliakat sértegető honvédelmi árnyékminiszter és árstopellenes gazdasági árnyékminiszter. Dobrev Klára velük szeretné átvenni az ország kormányzását. A hírről vendégeink is elmondták a véleményüket. 2022. szeptember 25.
Sajtóklub: Az EP szerint a magyaroké nem teljes értékű demokrácia

Sajtóklub: Az EP szerint a magyaroké nem teljes értékű demokrácia

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt. 2022. szeptember 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!