2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Tasnádi Péter interjú a Riasztásban

Hír TV

2020. szeptember 1., kedd 20:50

Az egykori keresztapa továbbra is határozottan állítja, hogy Gyárfás nemcsak megbízta őt Fenyő János likvidálásával, hanem pénzt is adott neki ezért. Részletek a Riasztásban.

 

A keresztapa

Gyárfás Tamás megbízott Fenyő János likvidálásával és ki is fizette a kialkudott összeget - mondja Tasnádi Péter a Riasztásnak adott nyilatkozatában. Tasnádi ugyanakkor hangsúlyozta, soha nem akart rosszat Gyárfás Tamásnak, sőt a vallomásával szerinte csak segít az egykori sportvezetőn.

Büntetés 16 év után

Bár, mint mondta, pontosan nem emlékszik a történtekre, mégis beismerő vallomást tett az a román férfi, aki a vád szerint 2004-ben megkéselt egy férfit egy kőbányai lakásban. Az ügyben eljáró bíróság figyelembe véve a vallomást, 3 és fél év büntetést szabott ki a férfira gyilkossági kísérlet miatt.

A bika ereje

Eddig 11 halálos áldozatot követelt Magyarországon egy új pszichoaktív szer, a bika. A szakemberek szerint az igazi veszélyt az jelenti, hogy a piacon rendkívül olcsón beszerezhető drog hatásai kiszámíthatatlanok, hiszen azt sem tudni, milyen vegyi anyagokból állítják elő.

Kommandósok versenye

Ismét összemérték erejüket a megyei kommandós egységek. A Riasztás stábja meghívást kapott a szolnoki rendezvényre, így riportunkból nemcsak az derül ki, milyen versenyszámokban csaptak össze a különlegesen képzett egységek tagjai, hanem azt is megtudhatjuk, kik a legjobbak közülük.

Teljes adás:

Hír TV