2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Riasztás

Tasnádi Péter interjú a Riasztásban

Az egykori keresztapa továbbra is határozottan állítja, hogy Gyárfás nemcsak megbízta őt Fenyő János likvidálásával, hanem pénzt is adott neki ezért. Részletek a Riasztásban.

  • Tasnádi Péter interjú a Riasztásban

 

A keresztapa

Gyárfás Tamás megbízott Fenyő János likvidálásával és ki is fizette a kialkudott összeget - mondja Tasnádi Péter a Riasztásnak adott nyilatkozatában. Tasnádi ugyanakkor hangsúlyozta, soha nem akart rosszat Gyárfás Tamásnak, sőt a vallomásával szerinte csak segít az egykori sportvezetőn.

Büntetés 16 év után

Bár, mint mondta, pontosan nem emlékszik a történtekre, mégis beismerő vallomást tett az a román férfi, aki a vád szerint 2004-ben megkéselt egy férfit egy kőbányai lakásban. Az ügyben eljáró bíróság figyelembe véve a vallomást, 3 és fél év büntetést szabott ki a férfira gyilkossági kísérlet miatt.

A bika ereje

Eddig 11 halálos áldozatot követelt Magyarországon egy új pszichoaktív szer, a bika. A szakemberek szerint az igazi veszélyt az jelenti, hogy a piacon rendkívül olcsón beszerezhető drog hatásai kiszámíthatatlanok, hiszen azt sem tudni, milyen vegyi anyagokból állítják elő.

Kommandósok versenye

Ismét összemérték erejüket a megyei kommandós egységek. A Riasztás stábja meghívást kapott a szolnoki rendezvényre, így riportunkból nemcsak az derül ki, milyen versenyszámokban csaptak össze a különlegesen képzett egységek tagjai, hanem azt is megtudhatjuk, kik a legjobbak közülük.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ferenc pápa is sürgeti az ideiglenes gázai tűzszünet létrejöttét + videó

Ferenc pápa is sürgeti az ideiglenes gázai tűzszünet létrejöttét + videó

Patthelyzet alakult ki a gázai tűzszünettel kapcsolatban. Izrael addig nem írja alá az egyezményt, amíg a Hamasztól nem kapja meg a túszok listáját. A terrorszervezet viszont addig nem akarja azt kiadni, amíg nem kezdődik el a fegyvernyugvás. A tűzszünetet már az Egyesült Államok és a katolikus egyház is sürgeti.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!