2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 15:00

Riasztás

Riasztás: Vigyázat, végrehajtók!

  • Riasztás: Vigyázat, végrehajtók!

Vigyázat, végrehajtók!

Az "unokázós" átverések után újabb csalási módszerre figyelmeztet a rendőrség. Az elkövetők végrehajtónak adják ki magukat, így keresnek fel  embereket azt állítva, hogy komoly adósság van a házukon. De természetesen, némi készpénz fejében, ők tudnak segíteni az ügyben.   

Gyilkosság áldott helyen

Nagy port kavart fel 2010-ben egy 75 éves férfi meggyilkolásának ügye a zarándokhelyként ismert Máriapócson. Akkor a vizsgálat nem hozott eredményt. Tavaly azonban a nyomozás új lendületet kapott, miután átkerült  a Nemzeti Nyomozóirodához.

Az ítélet napja

Mint arról korábbi adásainkban is beszámoltunk többek között két gyilkossággal, egy Amszterdamban és egy Budapesten elkövetettel vádolják a vajdasági Dér Csabát. A férfi ügyében most elsőfokú ítélet született.

Virágzó emberpiac

Több száz milliós bevételt is elkönyvelhetett az a fóti banda, aki lányokat futtatott Németországban. A társaság vezetője két 50 év körüli nő volt, akik mintegy hatéves tevékenységük során több mint 40 lányt foglalkoztattak. Ha kellett, akár az erőszaktól sem riadtak vissza. 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ilyen megtorlásra számíthat Irán Izraeltől + videó

Ilyen megtorlásra számíthat Irán Izraeltől + videó

Irán több száz drónt és ballisztikus rakétát indított Izrael felé tegnap este. Ezeket légvédelmi rendszerek és vadászgépek segítségével semlegesítették. A támadás a Híradóban kapcsoltuk az Eurázsia Központ és a Migrációkutató Intézet vezető kutatóját, Tárik Meszárt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!