2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Riasztás

Riasztás: Vigyázat, végrehajtók!

Vigyázat, végrehajtók!

Az "unokázós" átverések után újabb csalási módszerre figyelmeztet a rendőrség. Az elkövetők végrehajtónak adják ki magukat, így keresnek fel  embereket azt állítva, hogy komoly adósság van a házukon. De természetesen, némi készpénz fejében, ők tudnak segíteni az ügyben.   

Gyilkosság áldott helyen

Nagy port kavart fel 2010-ben egy 75 éves férfi meggyilkolásának ügye a zarándokhelyként ismert Máriapócson. Akkor a vizsgálat nem hozott eredményt. Tavaly azonban a nyomozás új lendületet kapott, miután átkerült  a Nemzeti Nyomozóirodához.

Az ítélet napja

Mint arról korábbi adásainkban is beszámoltunk többek között két gyilkossággal, egy Amszterdamban és egy Budapesten elkövetettel vádolják a vajdasági Dér Csabát. A férfi ügyében most elsőfokú ítélet született.

Virágzó emberpiac

Több száz milliós bevételt is elkönyvelhetett az a fóti banda, aki lányokat futtatott Németországban. A társaság vezetője két 50 év körüli nő volt, akik mintegy hatéves tevékenységük során több mint 40 lányt foglalkoztattak. Ha kellett, akár az erőszaktól sem riadtak vissza. 

HírTV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában.

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!