2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Riasztás

Riasztás: Végzetes november

  • Riasztás: Végzetes november

Holtodiglan

A férfit jó tíz éve kezelték pszichés betegséggel, mégpedig bipoláris zavarral. Felesége végig kitartott mellette. A vádirat szerint a férfi korábban sohasem mutatott agresszivitást, egészen a végzetes novemberi éjszakáig.

Lelkierő

Sokkoló gyilkosságok látványa, életveszélyes helyzetek. Ezek pszichés feldolgozása nem lehet könnyű senki számára. Éppen ezért a rendőrségnél is egyre nagyobb energiákat fordítanak a testület mentális egészségére. A Riasztásban Kósi Viktória, rendőrségi szakpszichológus.

Borbarátok 

A két férfi gyermekkoruk óta ismerte egymást. Rendszeresen italoztak együtt, ilyenkor néha kisebb-nagyobb vita is kialakult közöttük. Tettlegességig azonban általában nem fajult a dolog. Néhány héttel ezelőtt azonban néhány liter bor elfogyasztása után ismét összevesztek.   

Bizonyíték

Újabb fejlemények kerültek napvilágra VV Fanni ügyében. Az egykori valóságshow szereplő, mint ismert 2017 novemberében tűnt el. A rendőrség feltételezése szerint meggyilkolták, a tett elkövetésével egy ismerősét, B. Lászlót vádolják. 

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!