2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Riasztás

Riasztás: Szörnyű gyilkosság történt Nyíregyházán

A Hír TV stábja megtudta, hogy a helyiek felbujtásról beszélnek.

  • Riasztás: Szörnyű gyilkosság történt Nyíregyházán

Két embert lőtt le vadászpuskával egy férfi Nyíregyháza orosi városrészében. Az első hírek arról szóltak, tettét féltékenységből követte el. Később azonban kiderült, talán egészen más áll a szörnyű gyilkosságok hátterében. Zsarolásról, fondorlatosan elkövetett fejbujtásról is beszélnek a településen. A HírTV stábja megpróbált utána járni az eseményeknek, szemtanúk, rokonok és családtagok beszéltek arról, mi és miért történt Oroson. 

A Riasztás című műsorban szó volt arról is, hogy egy videó tanúsága szerint mindössze 16 másodperc kellett egy tolvajnak ahhoz, hogy ellopjon egy több tízmilliós autót. A közelítő kártyás, úgynevezett keyless funkcióval ellátott gépjárművek egyre nagyobb számban kerülnek a piacra. A tulajdonos számára rendkívül kényelmes megoldás azonban biztonságtechnikai szempontokból nem túl előnyős. Sőt, a Riasztásnak megszólaló szakértő szerint az autótolvajok reneszánszát hozhatja el ez az informatikai újdonság.           

Megölte feleségét, négyéves gyermekét, majd öngyilkos lett egy 35 éves férfi Budán. A szomszédok, szerény, tisztelettudó embereknek ismerték meg a családot. „Egyszer korábban még mondtam is, bárcsak minden szomszéd ilyen lenne” - jelentette ki az egyik szomszéd a Riasztásban. Aztán a halkan izzó parázs egyszer csak lángra kapott és most nemcsak a családot ismerők, hanem a teljes közvélemény döbbenten áll és nem érti, hogyan történhetett meg ilyesmi. 

A teljes műsort itt tekinthetik meg:

Hír TV 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!