2019. december 11.,
szerda, Árpád napja

Riasztás: Szakértők, búvárok és az illetékes szakhatóság a Hableány tragédiájáról

Hír TV

2019. június 4., kedd 20:55

A Hír TV Riasztás című műsorában a Hableány tragédiája mellett utánajártunk annak, hogy szabadlábra kerülhet az olaszliszkai lincselés egyik tettese és 14 év után végre ítélet született az úgynevezett tescós rablás ügyében.

A Hableány tragédiája a Riasztás legújabb adásában. Műsorunkban felidézzük a múlt szerdai hajóbaleset körülményeit és igyekszünk összefoglalni az eddig történteket. A riportban megszólalnak szakértők, a mentésben résztvevő búvárok és az illetékes szakhatóságok képviselői.

A Riasztásban emellett szó lesz a feltételes szabadlábra helyezés intézményéről. Miért lehet az, hogy az olaszliszkai lincselés egyik tettesét hamarosan, idő előtt szabadon engedhetik, másnak viszont már tizedszer utasítja el kérelmét a bíróság. És kik azok a TÉSZ-esek, akik már semmiben sem reménykedhetnek.

Végezetül beszámolunk arról, hogy 14 év után végre ítélet született az úgynevezett tescós rablás ügyében. Az ügyben összesen hat embert vádoltak többek között fegyveres rablással, gyilkossággal. Az első rendű vádlott, Süveges Péter életfogytig tartó büntetést kapott. Ő viszont ezúttal is az ártatlanságát hangsúlyozta, mondván, ő csak egy vádalku áldozata.

Hír TV