2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Riasztás

Riasztás: Leszúrták, kalapáccsal ütötték, el is gázolták – túlélte

A Hír TV Riasztás című műsora a közelmúlt bűnügyeiből szemlézett. Az adás témája volt többek között, hogy nem született ítélet a várpalotai kettős gyilkosság ügyében a Veszprémi Törvényszéken tartott előkészítő ülésen, mivel B. Zsolt nem tett beismerő vallomást.

  • Riasztás: Leszúrták, kalapáccsal ütötték, el is gázolták – túlélte

A férfit azzal vádolják, hogy tavaly szeptemberben megölte szerelmét és a nő előző kapcsolatából származó kétéves kisfiát, miután az szakított vele. B. Zsolt az előkészítő ülésen – ahol nem készíthettek kép- és hangfelvételeket a sajtó munkatársai – zavartan viselkedett, ellentmondásos vallomást tett, végig azt hangoztatta, hogy nincsenek emlékei a gyilkosságokkal kapcsolatban. Védője újabb pszichológus szakértő bevonását helyezte kilátásba.

Bár halálos áldozat nem volt, alighanem a magyar kriminalisztika egyik legfurcsább bűnügye történt meg a Tolna megyei Bölcskén. Egy 19 éves lány az édesanyja közreműködésével próbálta meg megölni saját édesapját. A felek között már régóta rossz volt a viszony. A két nő békülési szándékot színlelve hívta magához a sértettet, de előbb a lány egy késsel nyakon szúrta, majd darázsriasztóval szembe fújta és egy gumikalapáccsal többször meg is ütötte apját. A férfi menekülni próbált, a két nő azonban autóval üldözőbe vette és az utcán el is ütötték. A férfi túlélte az esetet, a két nő egyelőre szabadlábon van, ők azt mondják, csak meg akarták védeni magukat.  

Minden haláleset nyomot hagy az ember lelkében – ezt Ludányi Gyula bűnügyi helyszínelő jelentette ki műsornak. A Riasztás az utóbbi hetek brutális gyilkosságai kapcsán kereste meg a 23 éve a szakmában tevékenykedő szakembert, arról kérdezve, hogy tudják ők feldolgozni a kirívóan kegyetlen eseteket. A beszélgetésből megtudhattuk, hogy emlékezik ő az első esetére, de az is kiderült, hogyan "avatják" az újoncokat a helyszínelők.

A teljes adás itt tekinthető meg:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!