2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Riasztás: Lélekölő gyermekjátékok a kerepesi Gyár utcában

Hír TV

2020. július 28., kedd 20:55

Ismét a kerepesi gettótól zengett a sajtó. A rendőrök egy olyan családhoz vonultak ki a Gyár utcába, ahonnan korábban több gyermeket is kiemeltek. A bíróság három felnőttet tartóztatott le kiskorúak megrontása miatt. Többek között ennek a bűnesetnek a részleteivel is foglalkozott ma a Hír TV Riasztás című műsora.

Gyermekjátékok

Saját gyermekeiket kényszerítette szexuális játékokra egy kerepesi házaspár. Az érintettek tagadják a vádakat, szerintük az egész mögött csak a gyerekek nevelőszülei állnak, akik bosszúból találták ki az egészet.

Bűntársak

Egykori zárkatársukat rabolta el egy négyfős banda Zuglóban. Az áldozatot súlyosan bántalmazták és 20 millió forintot követeltek tőle. Tettük pontos indítéka még nem ismert, feltételezések szerint a vita egy nagy értékű autó miatt robbant ki.

Retró-gyilkosság

Végre megkezdődhetett egy 26 évvel ezelőtti, budapesti gyilkosság tárgyalása. A feltételezett elkövetőt Szlovéniában fogták el egy évvel ezelőtt, ő azonban állítja, semmi köze az egész ügyhöz, őt összekeverik valakivel.

Őrizetben az anyagyilkos

Megölte, majd a kertben elásta édesanyját egy csorvási férfi. Mint kiderült, a tettes minden nyomot eltakarított, megreggelizett, majd feladta magát a rendőrségen. Tettének oka egyelőre nem ismert.

Teljes adás:

Hír TV