2021. július 30.,
péntek, Judit, Xénia napja

Riasztás: Milliárdos heroinfogás Budapesten

Hír TV

2019. november 19., kedd 20:55

A Riasztás eheti műsorában szó volt a szír férfi hazánkban zajló tárgyalásáról, egy magyarországi illegális cigarettagyárról, két brutális gyilkosságról és az évszázad heroinfogásáról.

Hasszan F. tagad

Még írni sem tud, tehát nem lehetett az Iszlám Állam magas rangú tisztje - állítja Hasszan F., a terrorizmussal és tömeggyilkosságokkal megvádolt szír férfi budapesti tárgyalásán. A 27 éves férfi szerint ő csak egy menekült, aki Nyugat-Európába szeretett volna eljutni. A vád szerint azonban Hasszán az Iszlám Állam egyik kisebb fegyveres egységének parancsnoka volt, akit csak "emírként" emlegettek és közvetlenül felelős több mint 25 ember haláláért.

Illegális cigarettagyár Magyarországon

Mintegy hatmillió szál már becsomagolt cigarettát és mintegy 3500 kilogrammnyi alapanyagot foglaltak le a NAV kommandósai egy illegális cigarettagyárban. A bűnszervezetet moldáv - román kettős állampolgárok irányították. A Budapesten felszámolt üzemben a munkások bent laktak hónapokig, az ajtót a szervezők kívülről rájuk zárták.

Sörösüveggel verte agyon az idős nőt

Éppen csak kiszabadult a fiatalkorúak börtönéből, gyilkosságért, máris 19 éves fegyházbüntetésre ítélték azt a kiskunfélegyházi férfit, aki egy sörösüveggel brutálisan agyonvert egy 87 éves nőt. A tettes zsákmánya ötezer forint volt. Komoly büntetést kapott nagybátyja is, aki felbújtotta a rablásra.

Féltékenységből szúrta le barátját

Egy vita hevében sebesítette meg halálosan barátját, lakótársát egy férfi Kiskunfélegyházán. A két erősen italozó életmódot folytató férfi egy ismerősük házában élt, velük lakott a vádlott felesége is, aki miatt a veszekedés kirobbant.

Az évszázad heroinfogása Budapesten

Akár négymilliárd forintot is érhet az a heroin-szállítmány, amelyet Budapesten foglaltak le a rendőrök egy magyar férfi raktárjában. Ám, mint kiderült, ez a csomag csak a csali volt, a teljes készlet a 730 kilgrammot is elérheti, értéke pedig meghaladhatja a 20 milliárd forintot is.

Teljes adás:

Hír TV