2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Riasztás

Riasztás: Milliárdos heroinfogás Budapesten

A Riasztás eheti műsorában szó volt a szír férfi hazánkban zajló tárgyalásáról, egy magyarországi illegális cigarettagyárról, két brutális gyilkosságról és az évszázad heroinfogásáról.

  • Riasztás: Milliárdos heroinfogás Budapesten

Hasszan F. tagad

Még írni sem tud, tehát nem lehetett az Iszlám Állam magas rangú tisztje - állítja Hasszan F., a terrorizmussal és tömeggyilkosságokkal megvádolt szír férfi budapesti tárgyalásán. A 27 éves férfi szerint ő csak egy menekült, aki Nyugat-Európába szeretett volna eljutni. A vád szerint azonban Hasszán az Iszlám Állam egyik kisebb fegyveres egységének parancsnoka volt, akit csak "emírként" emlegettek és közvetlenül felelős több mint 25 ember haláláért.

Illegális cigarettagyár Magyarországon

Mintegy hatmillió szál már becsomagolt cigarettát és mintegy 3500 kilogrammnyi alapanyagot foglaltak le a NAV kommandósai egy illegális cigarettagyárban. A bűnszervezetet moldáv - román kettős állampolgárok irányították. A Budapesten felszámolt üzemben a munkások bent laktak hónapokig, az ajtót a szervezők kívülről rájuk zárták.

Sörösüveggel verte agyon az idős nőt

Éppen csak kiszabadult a fiatalkorúak börtönéből, gyilkosságért, máris 19 éves fegyházbüntetésre ítélték azt a kiskunfélegyházi férfit, aki egy sörösüveggel brutálisan agyonvert egy 87 éves nőt. A tettes zsákmánya ötezer forint volt. Komoly büntetést kapott nagybátyja is, aki felbújtotta a rablásra.

Féltékenységből szúrta le barátját

Egy vita hevében sebesítette meg halálosan barátját, lakótársát egy férfi Kiskunfélegyházán. A két erősen italozó életmódot folytató férfi egy ismerősük házában élt, velük lakott a vádlott felesége is, aki miatt a veszekedés kirobbant.

Az évszázad heroinfogása Budapesten

Akár négymilliárd forintot is érhet az a heroin-szállítmány, amelyet Budapesten foglaltak le a rendőrök egy magyar férfi raktárjában. Ám, mint kiderült, ez a csomag csak a csali volt, a teljes készlet a 730 kilgrammot is elérheti, értéke pedig meghaladhatja a 20 milliárd forintot is.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!