2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Riasztás

Riasztás: Évente több mint száz esetben éri támadás a közfeladatot ellátó személyeket

A Riasztás mai adásában szó lesz a közfeladatot ellátó személyek, azaz rendőrök, mentősök, tűzoltók elleni támadásokról. Emellett az orgoványi apagyilkosság részleteiről és arról is milyen büntetést kapott az a férfi, aki egy cipőfűzővel megfojtotta barátnőjét.

  • Riasztás: Évente több mint száz esetben éri támadás a közfeladatot ellátó személyeket

 

Szolgálók és önvédők

Megdöbbentő adat, de évente több mint száz esetben éri támadás az úgynevezett közfeladatot ellátó személyeket, azaz mentősöket, rendőröket, tűzoltókat. Riportunkban felidézünk néhány nagy vihart kavaró esetet, és megpróbálunk utánajárni a sokszor érthetetlen cselekedetek mozgatórugóinak. 

Figyelem! Pofátlanítás

A rendőrség még idén is a közlekedésben résztvevő leggyengébbekre fókuszál, a gyalogosokra és a kerékpárosokra - mondta el a Riasztásnak Berzai Zsolt alezredes. A balesetmegelőzési bizottság főtitkára hangsúlyozta, a kampányoknak hála tavaly csökkent a halálos közúti közlekedési balesetek száma. Hozzátette: a szabálytalan autósok nem nyugodhatnak meg, a pofátlantanítási akció is folytatódik.   

Apagyilkosság Orgoványban

A 15 éves fiú a nevelőintézetből szökött haza Orgoványban élő szüleihez. Az Erdélyből érkezett családban mindennaposak voltak a néha verekedésbe torkolló viták. Így volt ez, ezen a végzetes napon is, előbb anya-apa, majd az apa és fia dulakodott egymással. Ezúttal azonban a veszekedés végzetes tragédiával végződött.

Fojtogató gyilkosság

Jó magaviselete miatt két napra hazamehetett a börtönből a nagyecsedi férfi. Sándor azonban nemcsak beteg édesapját látogatta meg ez idő alatt. Szerelmével is találkozott, a randevú azonban nem hozott romantikus beteljesülést. Sándor egy zsineggel fojtotta meg a lányt. Szerinte tettét erős felindulásból követte el, mert féltékeny volt a lányra. A vádhatóság szerint azonban másképp történt minden. 

Teljes adás: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!