2021. március 1.,
hétfő, Albin napja

Riasztás: A vád szerint mintegy 20 késszúrással ölte meg újszülött csecsemőjét egy felsőzsolcai nő

Hír TV

2021. február 23., kedd 20:50

Lajos bácsit két évvel ezelőtt felakasztva találták meg a Dabas melletti házánál, horrorisztikus részletekkel folytatódott a bíróságon a VV Fanni meggyilkolásával vádolt férfi büntetőpere, több mint fél milliárd forintot lopott el egy pénzszállító cég diszpécsereként dolgozó férfi még 2009-ben és a vád szerint brutálisan, mintegy 20 késszúrással ölte meg újszülött csecsemőjét egy felsőzsolcai nő. Ezek voltak a Riasztás e heti témái.

Gyanús halál

Lajos bácsit két évvel ezelőtt felakasztva találták meg a Dabas melletti házánál. A rendőrség megállapította, hogy semmi nem utal idegenkezűségre. Az idős férfi fia szerint viszont sok a gyanús körülmény, és biztos benne, hogy Lajos bácsi feleségének köze van az öreg halálához.

Vérző csomagtartó 

Igazságügyi szakértők meghallgatásával és horrorisztikus részletekkel folytatódott a bíróságon a VV Fanni meggyilkolásával vádolt férfi büntetőpere. A vádlott kitartóan tagad, a nyomok azonban ellene szólnak.

Tiszta pénz 

Több mint fél milliárd forintot lopott el egy pénzszállító cég diszpécsereként dolgozó férfi még 2009-ben. A tettes már másnap Thaiföldre szökött, de néhány itthoni ismerősét kérte meg arra, segítsenek neki tisztára mosni a pénzt. A barátok pedig helyenként szó szerint is teljesítették a feladatot.

Húsz késszúrás

A vád szerint brutálisan, mintegy 20 késszúrással ölte meg újszülött csecsemőjét egy felsőzsolcai nő. A négygyerekes nő tagadja, hogy ő követte el a gyilkosságot, az ügyében eljáró bíróság azonban nem hitte el védekezését.

Hír TV