2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Riasztás

Riasztás: A vád szerint mintegy 20 késszúrással ölte meg újszülött csecsemőjét egy felsőzsolcai nő

Lajos bácsit két évvel ezelőtt felakasztva találták meg a Dabas melletti házánál, horrorisztikus részletekkel folytatódott a bíróságon a VV Fanni meggyilkolásával vádolt férfi büntetőpere, több mint fél milliárd forintot lopott el egy pénzszállító cég diszpécsereként dolgozó férfi még 2009-ben és a vád szerint brutálisan, mintegy 20 késszúrással ölte meg újszülött csecsemőjét egy felsőzsolcai nő. Ezek voltak a Riasztás e heti témái.

Gyanús halál

Lajos bácsit két évvel ezelőtt felakasztva találták meg a Dabas melletti házánál. A rendőrség megállapította, hogy semmi nem utal idegenkezűségre. Az idős férfi fia szerint viszont sok a gyanús körülmény, és biztos benne, hogy Lajos bácsi feleségének köze van az öreg halálához.

Vérző csomagtartó 

Igazságügyi szakértők meghallgatásával és horrorisztikus részletekkel folytatódott a bíróságon a VV Fanni meggyilkolásával vádolt férfi büntetőpere. A vádlott kitartóan tagad, a nyomok azonban ellene szólnak.

Tiszta pénz 

Több mint fél milliárd forintot lopott el egy pénzszállító cég diszpécsereként dolgozó férfi még 2009-ben. A tettes már másnap Thaiföldre szökött, de néhány itthoni ismerősét kérte meg arra, segítsenek neki tisztára mosni a pénzt. A barátok pedig helyenként szó szerint is teljesítették a feladatot.

Húsz késszúrás

A vád szerint brutálisan, mintegy 20 késszúrással ölte meg újszülött csecsemőjét egy felsőzsolcai nő. A négygyerekes nő tagadja, hogy ő követte el a gyilkosságot, az ügyében eljáró bíróság azonban nem hitte el védekezését.

Hír TV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában.

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!