2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Riasztás

Riasztás: A vád szerint mintegy 20 késszúrással ölte meg újszülött csecsemőjét egy felsőzsolcai nő

Lajos bácsit két évvel ezelőtt felakasztva találták meg a Dabas melletti házánál, horrorisztikus részletekkel folytatódott a bíróságon a VV Fanni meggyilkolásával vádolt férfi büntetőpere, több mint fél milliárd forintot lopott el egy pénzszállító cég diszpécsereként dolgozó férfi még 2009-ben és a vád szerint brutálisan, mintegy 20 késszúrással ölte meg újszülött csecsemőjét egy felsőzsolcai nő. Ezek voltak a Riasztás e heti témái.

  • Riasztás: A vád szerint mintegy 20 késszúrással ölte meg újszülött csecsemőjét egy felsőzsolcai nő

Gyanús halál

Lajos bácsit két évvel ezelőtt felakasztva találták meg a Dabas melletti házánál. A rendőrség megállapította, hogy semmi nem utal idegenkezűségre. Az idős férfi fia szerint viszont sok a gyanús körülmény, és biztos benne, hogy Lajos bácsi feleségének köze van az öreg halálához.

Vérző csomagtartó 

Igazságügyi szakértők meghallgatásával és horrorisztikus részletekkel folytatódott a bíróságon a VV Fanni meggyilkolásával vádolt férfi büntetőpere. A vádlott kitartóan tagad, a nyomok azonban ellene szólnak.

Tiszta pénz 

Több mint fél milliárd forintot lopott el egy pénzszállító cég diszpécsereként dolgozó férfi még 2009-ben. A tettes már másnap Thaiföldre szökött, de néhány itthoni ismerősét kérte meg arra, segítsenek neki tisztára mosni a pénzt. A barátok pedig helyenként szó szerint is teljesítették a feladatot.

Húsz késszúrás

A vád szerint brutálisan, mintegy 20 késszúrással ölte meg újszülött csecsemőjét egy felsőzsolcai nő. A négygyerekes nő tagadja, hogy ő követte el a gyilkosságot, az ügyében eljáró bíróság azonban nem hitte el védekezését.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!