2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Riasztás

Riasztás: A gyermekágyi pszichózis is tragédiához vezethet

Megölte egyéves gyermekét, majd magával is végezni akart egy 38 éves nő. A tragédia a főváros XVIII. kerületében történt. A nézők azt is megtudhatták, hogy pontosan mit csinál egy lőkiképző, de egy olyan zsákmány szerzésről is szó esett, amely miatt életét vesztette egy 69 éves édesanya. Az ügy a fővárosi ítélőtábla elé került.

  • Riasztás: A gyermekágyi pszichózis is tragédiához vezethet

A fegyver jó oldalán 

Ha azt halljuk, mesterlövész, többségünknek szegletes állú, marcona férfiak jutnak eszünkbe. De mint az a riportunkból kiderül, egy törékeny hölgy is lehet a fegyverek mestere. A Riasztásban Erdős Ágnes rendészeti lőkiképzőt kérdezték. 

Gyilkos depresszió 

Gyermekágyi pszichózis. Magyarországon évente mintegy 80-90 nőnél diagnosztizálható ez a szülés után kialakuló mentális probléma. Az esetek többségében az érintett szerencsére gyorsan rendbe jön, időnként azonban súlyos tragédiát is okozhat ez az állapot.

Hálátlan pénz 

Hivatali vesztegetés elfogadásának bűntettében marasztaltak el egy a vád szerint hálapénzt kérő nőgyógyászt. A szakember ezért másfél éves szabadságvesztést kapott négy évre felfüggesztve. Az ügyészség szerint azonban az elkövetett bűn ennél jóval szigorúbb büntetést érne. 

Pénz a padláson 

Bálint határozottan tagadta, hogy megölte és kirabolta barátjának 69 éves édesanyját. A vizsgálat során azonban ellentmondásokba keveredett, így a bíróság életfogytig tartó fegyházbüntetést szabott ki rá. A vádlott fellebbezett, így a fővárosi ítélőtábla elé került az ügy. 

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Indul majd jogállamisági vita Belgiummal szemben a NatCon konferencia akadályozása miatt?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!