2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Riasztás

Riasztás: 2007 óta segítik magyar rendőrök a Horvátországban nyaralókat

  • Riasztás: 2007 óta segítik magyar rendőrök a Horvátországban nyaralókat

Saved Tourist Seesen - azaz biztonságos turisztikai idény. Ez a neve annak a 2005-ben, Horvátországban indított programnak, amelynek keretében külföldről érkezett rendőrök is segítik a tengerparton nyaralók biztonságát, kényelmét. Hazánk 2007-ben csatlakozott a programhoz, azóta minden évben utaznak magyar rendőrök a nyári szezonban Horvátországba. A Riasztás stábja a jelenleg Zadarban és Pag szigeten szolgálatot teljesítő rendőröket látogatta meg, bemutatva napi tevékenységüket és beszámolva a program eddigi eredményeiről, fogadtatásáról.

Második anyagunkban is maradunk a nyári szezonnál, ezúttal azonban már főszerepben a hazai vizek, konkrétan a Duna. Ilyenkor lényegesen több a vízirendészet munkája, úgy gondoltuk bemutatjuk, hogyan készülnek az egyre több dunai hajósra, úszóra, fürdőzőre. Kiderül az is, mikortól strandolhatunk végre újra legálisan a Duna fővárosi szakaszán.

Végül a Fenyő-gyilkosság legfrissebb fejleményeiről ejtünk szót. Mint ismert, vádat emeltek Gyárfás Tamás ellen. A sportvezetőt azzal vádolják, hogy egyfajta "a felbujtó felbujtójaként" megbízást adott Portik Tamásnak arra, hogy ölesse meg Fenyő Jánost. Gyárfás Tamás továbbra sem nyilatkozik, jogi képviselője viszont a Riasztás rendelkezésére állt és elmondta, miért tartja, ahogy ő fogalmazott, abszurdnak az ügyészség döntését.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!