2022. 01. 21. Péntek Ágnes napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Riasztás

Riasztás: 17 éve történt a móri bankrablás, mégis újra és újra szolgáltat témát az ügy

A Hír TV Riasztás című műsorában szó lesz arról a fiatalemberről, aki több alkalommal is feltörte a Telekom számítógépes rendszerét, majd a lassan 17 éve történt móri bankrablás szolgáltat új témát. Végül pedig két brutális gyilkosság ügy, melyeknek a múlt héten fejeződött be a tárgyalási szakasza.

 

Egyelőre megúszta pénzbüntetéssel az a fiatalember, aki több alkalommal is feltörte a Telekom számítógépes rendszerét. A szolnoki informatika szakos egyetemista azt mondta, ő nem bűnöző, csak egy etikus hacker, aki a hibákra akarta felhívni a figyelmet. Az ügyészség szerint azonban ez nem teljesen így van, ezért emelt vádat ellene. A Riasztásnak nyilatkozó szakértő úgy véli, etikus hacker nem attól lesz valaki, mert saját magáról kijelenti, a Telekom pedig közleményt adott ki, amelyben leszögezik, szerintük sem volt etikus a fiatalember, mert ugyan először valóban figyelmeztette őket, de később többször is újra feltörte a rendszerüket.

Lassan 17 éve történt a móri bankrablás, mégis újra és újra szolgáltat témát az ügy. A Riasztás riportjának főszereplője az, a magát hadszíntér-kutatónak nevező férfi, aki detektoros keresőjével megtalálta a bankrabláskor is használt fegyvereket. E tettével jelentősen hozzájárult a rendőrség munkájához, a kitűzött 25 millió forintos nyomravezetői díjból azonban nem kapott. Ő perre ment az igazáért, az eljárás még jelenleg is zajlik, riportunkban ennek a legfrissebb fejleményeiről számolunk be.

Két brutális gyilkosság ügyében is befejeződött a tárgyalási szakasz az elmúlt héten. A Győri Törvényszéken annak a férfinak az ügyét tárgyalták, aki halálra verte a testvérét, Pécsett pedig azt, aki élettársa új szerelmét ölte meg egy baltával. Az utolsó tárgyalási nap mindkét ügyben tartogatott még meglepetéseket, fordulatokat.

Hír TV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrissebb híreink

Vezet a Fidesz a biztos szavazók között

Négy százalékpontra nőtt a Fidesz–KDNP előnye a választáson legaktívabb, biztos szavazók közt – derül ki az IDEA Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában.

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!