2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Bayer show 14:00

Riasztás

Riasztás: 17 éve történt a móri bankrablás, mégis újra és újra szolgáltat témát az ügy

A Hír TV Riasztás című műsorában szó lesz arról a fiatalemberről, aki több alkalommal is feltörte a Telekom számítógépes rendszerét, majd a lassan 17 éve történt móri bankrablás szolgáltat új témát. Végül pedig két brutális gyilkosság ügy, melyeknek a múlt héten fejeződött be a tárgyalási szakasza.

  • Riasztás: 17 éve történt a móri bankrablás, mégis újra és újra szolgáltat témát az ügy

 

Egyelőre megúszta pénzbüntetéssel az a fiatalember, aki több alkalommal is feltörte a Telekom számítógépes rendszerét. A szolnoki informatika szakos egyetemista azt mondta, ő nem bűnöző, csak egy etikus hacker, aki a hibákra akarta felhívni a figyelmet. Az ügyészség szerint azonban ez nem teljesen így van, ezért emelt vádat ellene. A Riasztásnak nyilatkozó szakértő úgy véli, etikus hacker nem attól lesz valaki, mert saját magáról kijelenti, a Telekom pedig közleményt adott ki, amelyben leszögezik, szerintük sem volt etikus a fiatalember, mert ugyan először valóban figyelmeztette őket, de később többször is újra feltörte a rendszerüket.

Lassan 17 éve történt a móri bankrablás, mégis újra és újra szolgáltat témát az ügy. A Riasztás riportjának főszereplője az, a magát hadszíntér-kutatónak nevező férfi, aki detektoros keresőjével megtalálta a bankrabláskor is használt fegyvereket. E tettével jelentősen hozzájárult a rendőrség munkájához, a kitűzött 25 millió forintos nyomravezetői díjból azonban nem kapott. Ő perre ment az igazáért, az eljárás még jelenleg is zajlik, riportunkban ennek a legfrissebb fejleményeiről számolunk be.

Két brutális gyilkosság ügyében is befejeződött a tárgyalási szakasz az elmúlt héten. A Győri Törvényszéken annak a férfinak az ügyét tárgyalták, aki halálra verte a testvérét, Pécsett pedig azt, aki élettársa új szerelmét ölte meg egy baltával. Az utolsó tárgyalási nap mindkét ügyben tartogatott még meglepetéseket, fordulatokat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!