2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Riasztás

Riasztás: 10 éves a TEK

  • Riasztás: 10 éves a TEK

10 éves a TEK

Bevetések és bemutatók. A Terrorelhárítási Központ, azaz a TEK vendége volt a Riasztás stábja. A riportban szó esett az egység múltjáról, jövőbeni lehetőségeiről, mindez rendkívül látványos képekkel, akció jelenetekkel illusztrálva.

A specialista

Elfogták azt a férfit, aki alaposan gyanúsítható azzal, hogy megölt egy hajléktalan nőt a főváros 13. kerületében, a Népfürdő utcában. A nyomozás során aztán kiderült, nemcsak ez az eset írható fel a szintén hajléktalanként élő férfi számlájára.

Örökség, idő előtt

Bérgyilkosokat akart felfogadni az anyagi gondokkal küszködő 20 éves gyúrói fiatalember, hogy megölesse szüleit és az örökségéhez jusson. Terve szerencsére kudarcot vallott, most már bánja tettét, a bíróságot azonban ez nem hatotta meg, a győri ítélőtábla helybenhagyta a korábban kiszabott négyéves büntetést.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!