2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Radar

Radar - VV Fanni halott + videó

Az egykori valóságshow szereplőt a jogerős ítélet szerint 2017-ben meggyilkolták, ám halálának tényét csak most állapították meg. Ennek az az oka, hogy holttest a mai napig nem került elő. A tettes B. László 20 év fegyházbüntetést kapott, ám bűnösségét sohasem ismerte be. A jogerős ítélet szerint a férfi pénz miatt ölte meg a lányt, majd holttestét a Dunába dobta.

  • Radar - VV Fanni halott + videó

A VV Fanni-ügy. Így híresült el az egész országot megrázó bűncselekmény. A vádirat szerint az egykori valóságshow szereplő Novozánszki Fannit B. László 2017-ben anyagi haszonszerzés reményében gyilkolta meg. A férfi azt állítja: a lány drogozott és ivott, ezért rosszul lett, és ő elszállította Fanni alélt testét, majd átadta úgynevezett problémamegoldóknak. Tehát, a vádlott az eljárás során végig tagadta, hogy ő ölte volna meg a VV Fanniként ismert nőt.

A lányt sokáig keresték, Fanni édesanyja is bízott abban, hogy legalább lánya holtteste előkerül, hogy eltemethesse, az asszony egyelőre nem akar síremléket lányának.

Fanninak az ügye jogügyi értelemben befejeződött, de őbennük, főleg az édesanyjában egyébként mégsem került nyugvópontra ennek a lélektani állapota. Ő mégsem akarja elengedni a lányát, sosem látta holtában. És azt mondta nekem, hogy miután ő holtában soha nem látta a lányát, addig ő nem akarja elengedni

- mondta el a HírTV-nek Lichy József ügyvéd.

A lányt halálának tényét megállapították, így jó eséllyel lezárult a magyar kriminalisztika egyik legrejtélyesebb bűnügye.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!