2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Radar

Radar - Visszatért a Himalájáról

A korábbinál nagyobb médiafigyelem vetül a magyar hegymászókra, hiszen egyre nyilvánvalóbb, hogy aki a legmagasabb csúcsokra tör, az a halállal dacol. Varga Csaba nagyváradi hegymászó június 6-án indult a világ kilencedik legmagasabb hegycsúcsára, és néhány órája landolt a gépe Budapesten, ahol stábunk is várta őt.

  • Radar - Visszatért a Himalájáról

Egy videót tett közzé Varga Csaba arról, hogy elérte a 8126 méter magas Nanga Parbat hegycsúcsot a Himaláján. A csúcsra érve elsőként a hazaiakat üdvözölte:

Hajrá...Kitartás! Sziasztok!

Ugyan serpák és oxigén nélkül érkezett meg, mégsem volt egyedül. Magával vitte és meglengett a fagyos szélben azokat a zászlókat, akiket képviselt.

Most pedig már a Ferihegyi reptéren földet érve őt üdvözli mindenki, aki figyelemmel követte útját.

Célját csendben teljesítette, mégis nagyobb médiafigyelem fordult felé fordult, mint megszokta. Amikor 20 órán át nem jelentkezett be, mindenki egy kicsit visszafojtotta lélegzetét, de ahogy megtudtuk ez tervezett időintervallum volt.

A pakisztáni Nanga Parbat a kilencedik legmagasabb csúcs a világon, ám egyben a legveszélyesebb is, az emberi akaratnak és szervezetnek is óriási kihívás a csúcsig mászni, de szerencse is kell hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Botrány a válogatottban + videó

Radar - Botrány a válogatottban + videó

Élő adásban nevezte bohócnak Galló Vilmos jégkorongozó a magyar válogatott szövetségi kapitányát. Vajon a csapaton belül kirobbant botrány mennyire viselte meg a fiúkat?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!