2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Radar

Radar - Visszatért a Himalájáról

A korábbinál nagyobb médiafigyelem vetül a magyar hegymászókra, hiszen egyre nyilvánvalóbb, hogy aki a legmagasabb csúcsokra tör, az a halállal dacol. Varga Csaba nagyváradi hegymászó június 6-án indult a világ kilencedik legmagasabb hegycsúcsára, és néhány órája landolt a gépe Budapesten, ahol stábunk is várta őt.

  • Radar - Visszatért a Himalájáról

Egy videót tett közzé Varga Csaba arról, hogy elérte a 8126 méter magas Nanga Parbat hegycsúcsot a Himaláján. A csúcsra érve elsőként a hazaiakat üdvözölte:

Hajrá...Kitartás! Sziasztok!

Ugyan serpák és oxigén nélkül érkezett meg, mégsem volt egyedül. Magával vitte és meglengett a fagyos szélben azokat a zászlókat, akiket képviselt.

Most pedig már a Ferihegyi reptéren földet érve őt üdvözli mindenki, aki figyelemmel követte útját.

Célját csendben teljesítette, mégis nagyobb médiafigyelem fordult felé fordult, mint megszokta. Amikor 20 órán át nem jelentkezett be, mindenki egy kicsit visszafojtotta lélegzetét, de ahogy megtudtuk ez tervezett időintervallum volt.

A pakisztáni Nanga Parbat a kilencedik legmagasabb csúcs a világon, ám egyben a legveszélyesebb is, az emberi akaratnak és szervezetnek is óriási kihívás a csúcsig mászni, de szerencse is kell hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth Kevin saját bevallása szerint ezerszer vagy kétezerszer visszanézte már a skótok elleni utolsó csoportmérkőzésen a századik percben rúgott gólját, mellyel a magyar labdarúgó-válogatott megőrizte továbbjutási esélyét a németországi Európa-bajnokságon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Egy különleges, figyelemfelhívó játékkal és különféle adományozási lehetőségekkel költözött ki az Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Szabadság téren felállított szurkolói zónába.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!