2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 03:00

Radar

Radar – További műsorokkal bővül a HírTV kínálata + videó

Ahogy a héten már láthatták új műsorokkal készül a Hír Televízió.

  • Radar – További műsorokkal bővül a HírTV kínálata + videó

Nagypolitika, helyi ügyek, országos hírek, a kőkemény valóság. Az Ottóban - talán nem lepődtek meg - Gajdics Ottó újságíró keresi választ az aktuálisan felmerülő kérdésekre.

Utánajárunk minden olyan fontos problémának, kérdésnek, ami foglalkoztatja a hírtelevízió közönségét, de úgy dolgozzuk föl, hogy a szakértők érintettek, politikusok és mindenféle megszólaló mellett én magam is elmondom a véleményemet ezekről a kérdésekről.

M. Dobos Marianne közben már a sminkben és nem csak a Napi Aktuálisra készül. Visszatér ugyanis a Hír TV népszerű műsora, a Csörte. A műsorvezető pedig vágyott már egy jó vitára.

Ottó is szeretne jól teljesíteni. Az első adásban szó lesz például a bántalmazás témájáról. És ahogy a nézők már más műsorokban megszokhatták, saját véleményével sem marad adós.

És nyomja majd a Csörtében is, ahol a megszokott vendégek mellett új szereplőket ugyancsak láthatnak majd. Szó lesz többek között Magyar Péter politikai pályafutásáról, vagy éppen a kínai elnök látogatásáról.

OTTÓ, szombaton 19 óra 30 perctől, Csörte pedig vasárnap este 20.20-től a Hír TV-n.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - VV Fanni halott + videó

Radar - VV Fanni halott + videó

Az egykori valóságshow szereplőt a jogerős ítélet szerint 2017-ben meggyilkolták, ám halálának tényét csak most állapították meg.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!