2023. 06. 09. Péntek Félix napja
Jelenleg a TV-ben:

A Sárga csikó nyomában

Következik:

Vezércikk 04:00

Radar

Radar - Veterán ritkaságok

Óriási felhozatallal rukkolt elő az idei Autó Motor és Tuning Show. Négy pavilonban, több mint 1000 különlegesebbnél különlegesebb gépjárművet csodálhattak meg azok, akik ellátogattak március 17 és 19-e között a Hungexpóra. A rengeteg tuning-, luxus- és sportautó mellett igazi ritkaságokkal is találkozhattunk. Volt olyan autó is, amiből csak 3 darab van a világon, de akadt olyan példány is, amit joggal nevezhetnénk inkább műtárgynak.

  • Radar - Veterán ritkaságok

Több, mint 1000 darab járművet vonultatott fel a Hungexpón. Az amerikai autóktól a 100 éves motorokig, a német rendőrautón át a volánbuszokig.

Az autók mellett hosszú évek után, a nemzetközi automobil és tuning show idén nyitott először igazán újra a motorozás világa felé. A motorsimogatóban rá is lehetett ülni az egyik kiállított példányra.

Igazi csemegéket mind autó- és motorfelhozatalból a veterángépjármű pavilonban találtunk.

100 éves a magyar motorkerékpáripar egyik legjelesebb képviselője is, a Méray. Az 1920-as-30-as években Magyarországon is világszínvonalú motorokat gyártottak. A Méray motorkerékpárok mind tecnikában, mind műszaki tartalomban is megegyeztek a BMW-vel.

 

 

További epizódok

Radar - Laboratóriumban termesztett, ehető húsok

Radar - Laboratóriumban termesztett, ehető húsok

A tudományos fantasztikus filmekben már mindent láttunk. Gépek által előállított élelmiszert is. 2023. június 08.
Radar - Füstbe borult New York a kanadai erdőtüzek miatt

Radar - Füstbe borult New York a kanadai erdőtüzek miatt

A hatalmas kanadai tüzek az Egyesült Államok déli részét veszélyeztetik. A mérgező füst már New Yorkig is eljutott. A levegő minősége azonnali és hosszú távú egészségügyi kockázatokat rejt magában. 2023. június 08.
Radar - Eper minden mennyiségben

Radar - Eper minden mennyiségben

Kiváló az idei epertermés – a mennyiséggel és a minőséggel is elégedettek a gazdák, hiszen idén a fagy nem okozott károkat, bár a sok eső és a hűvös idő miatt a szokottnál később érik a gyümölcs és a penészedés is okozott némi kárt a szezon elején. 2023. június 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Népszerű az Ovikert program

Radar - Népszerű az Ovikert program

Stiller Tamás szerint nem lehet elég korán kezdeni a gyerekek egészséges életmódra nevelését, ezért több mint 10 éve elindította az Ovikert programot, melynek keretében zöldséget és gyümölcsöt termeszteni tanítja a csöppségeket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!