2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Radar

Radar – Veterán biciklik és motorok Hollókőn

1920-as évekbeli motorok és kerékpárok tűntek fel egy észak Magyarországi kis faluban. Hollókő adta ugyanis a kulisszát a veterán motorosok és biciklisek és velocipédesek baráti találkozójának. Mindezt pedig kizárólag a saját örömükre. Tekintsünk be együtt az egyedülálló UNESCO világörökségi helyszín, a Nógrád megyei Hollókő egy nem mindennapi délutánjába!

  • Radar – Veterán biciklik és motorok Hollókőn

Bár Hollókő a 17-18. századot idézi, a motorok pedig az 1920-as éveket, a kettő mégsem üt el egymástól. Már érkeznek is a veteránok a ha tetszik még inkább veterán faluba, egy Adler vezetésével.

Hollókő az egyetlen olyan falumúzeum, ami a mai napig lakott. Itt élő hagyományőrzés folyik. Adott volt tehát, hogy a 20-as évek mai aktív őrzőit, a veterán motorosokat és velocipédeseket is vendégül lássa.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ujjong a Hamász

Ujjong a Hamász

A Hamász iszlamista palesztin mozgalom pénteken üdvözölte a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICJ) véleményét, amely szerint törvénybe ütköző, hogy Izrael továbbra is megszállva tartja az 1967-ben megszállt palesztin területeket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!