2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Radar

Radar - Varga Miklós legmeghatóbb karácsonya + videó

A karácsony az év legszebb ünnepe - ezt mondta Varga Miklós, a magyar kultúra lovagja címmel kitüntetett énekes. A család már napokkal az ünnep előtt készülődik, aztán szenteste délutánján közösen díszítik fel a karácsonyfát. Varga Miklós a Radarnak elmesélte élete legmeghatóbb karácsonyát is. A gyerekkori ünnep végtelenül szomorúan kezdődött, de nagyon boldogan ért véget.

  • Radar - Varga Miklós legmeghatóbb karácsonya + videó

Varga Miklós gyerekkorából őriz egy karácsonyi emléket. Azt mondja, soha nem felejti el azt a szentestét, amely bár nagyon szomorúan kezdődött, de végül - talán egy kis csoda segítségével - a legnagyobb boldogságban telt.

Lehettem olyan 6-8 éves, amikor az egyik szenteste délutánján apám és anyám nagyon összevesztek. De úgy összevesztek, hogy apám elrohant ottonról, és anyám pedig sírva küldött utána. Mi öten vagyunk testvérek, és engem küldött utána, hogy hozd vissza apádat, mert baj lesz. És akkor én 6-8 évesen elindultam a kétmilliós nagyvárosban, és fogalmam sem volt, hogy apám hol lehet. És sírva kerestem az utcákon, aztán egyszer csak a Dunaparton megleltem, megfogtam a kezét és egy szó nélkül hazavezettem, és hát és az egyik legszebb karácsonyunk jött ebből ki. Egymás nyakába borultak, és csodálatos karácsony este lett.

Az énekes a Radar nézőinek is üzent.

Hát mi mást is lehetne kívánni mindenkinek, hogy - azoknak, akik hisznek benne, és azoknak is, akik nem hisznek - boldog és nagyon békés karácsonyt kívánok.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!