2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Radar

Radar - Újra elkészültek a világsikerű fogások

A magyar gasztronómia helyet foglalt a világ legjobbjai között. A Bocuse d'Or szakácsverseny világdöntőjében bronzszobrot ért a magyar csapat főztje. Most pedig egy sajtóeseményen újraalkották a menü 3 fogását. Amelynek titkairól is lerántotta a leplet alkotójuk, Dalnoki Bence.

  • Radar - Újra elkészültek a világsikerű fogások

Dalnoki Bence és csapata nemcsak a Bocuse d'Or világverseny zsűrijét kápráztatta el alkotásaival, most a hazai sajtó képviselőit is meghívták hogy közvetlen élményt szerezzenek a gasztronómia csúcsáról. Közben pedig konyhatitkokra is fény derült.

Bence szerint az ember először a szemével eszik, ennek pedig fontos elemei a formák és a formabontások. Az innováció az, ami kiemeli az átlagból a legjobb séfeket.

Mi szerencsére nemcsak a látvánnyal lakhattunk jól. A tökéletesen megkomponált látvánnyal egy pillanat alatt végzett a kés és a villa.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!