2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Radar

Radar: Újabb manipulált felvétel a brit királyi családról + videó

Vilmos herceg feleségét, januárban teljes titokban egy walesi magánklinikán kezelték. Azonnal elindultak a találgatások, hogy milyen betegségben szenvedhet a walesi hercegnő.

  • Radar: Újabb manipulált felvétel a brit királyi családról + videó

Februárban egy autóban kapták lencsevégre, amelyben édesanyja vezetett és Katalin, bár szinte egész arcát takaró napszemüvegben volt, nem tűnt egészségesnek. Miközben a brit bulvársajtó szinte mindennap megpendít egy újabb elméletet Katalinról, addig a palota, és a királyi család hallgat.

A palota Katalin hercegnő betegségével egy időben hozta nyilvánosságra a III. Károly egészségügyi állapotát. A királyt prosztatarákkal diagnosztizálták.

Ő is sok nyilvános programot lemondott az utóbbi hónapokban, de sokkal nyíltabban nyilatkozott betegségéről, mint Katalin. Ennek köszönhetően Károly király megúszta a pletykák áradatát.

Ma a britek arra ébredtek hogy kiszivároghatott Katalin hercegnő orvosi dokumentációja. A brit adatfelügyeleti szervezet mindenesetre azt írta közleményében , hogy vizsgálja azt a jelentést, amely szerint annak a kórháznak a személyzete, ahol Katalin hasi műtéten esett át, megpróbált hozzáférni a magán egészségügyi feljegyzéseihez.

Katie Nicholl, a Vanity Fair királyi tudósítója így kommentált : "Azt hiszem, azt látjuk, hogy a királyi család elismeri, hogy más korban élünk, digitális korban élünk, ahol mindenki mindent tud a másik életéről Tehát igen, nagyobb átláthatóságot látunk, de nem fogjuk megkapni a teljes orvosi jelentést. Őszintén szólva, azt hiszem, a legtöbb értelmes ember azt gondolná, miért is kellene? Igen, ő a walesi hercegnő, de joga van, ahhoz, hogy bizalmasan kezeljék az orvosi ügyeit ."

Alig egy hete anyák napja alkalmából osztott meg Katalin hercegnő gyermekeivel egy közös fotót, amelyet férje Vilmos herceg fényképezett. Amikor kiderült, hogy a kép több helyen nem stimmel, több hírügynökség is visszavonta a közlését. A manipuláció kemény intrikákat váltott ki a hercegnővel szemben.

Katalin végül kénytelen volt magyarázkodni és bocsánatot kérni híveitől.

"Sok amatőr fotóshoz hasonlóan én is időnként kísérletezek a szerkesztéssel. Szeretnék elnézést kérni a tegnap megosztott családi fénykép által okozott zavarokért. Remélem mindenkinek, aki ünnepelt, nagyon boldog anyák napja volt."

Most pedig egy korábbi képen szúrták ki a hibákat. A képen Erzsébet királynő unokáival és dédunokáival. A Reuters március 19-én kiszúrta a furcsaságokat, és nyolc ponton találta a fotót manipuláltnak.

A szemfülesek azt is kiszúrták, hogy Katalin úján nincs jegygyűrű. A következtetés sem maradt el: Vilmos és Katalin házassága biztos megromlott.

Azonnal el is indultak a pletykák Vilmos állítólagos szeretőjéről. A palota nem kommentálta a felröppenő híreket. Rose Hanbury az állítólagos szerető ügyvédjei alaptalan pletykának titulálták az interneten terjedő teóriákat. Igaz Rose Hanbury és Vilmos románca nem először kerül elő a brit bulvárlapokban.

Ennek ellenére az angolok, és világ nagy része is izgatottan várja a húsvétot, amikor a királyi család rajongói végre láthatják a szívüknek oly közeli Katalin hercegnét.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál Extra – Új erőközpont épül a NATO keleti bővítésének örve alatt + videó

Globál Extra – Új erőközpont épül a NATO keleti bővítésének örve alatt + videó

Szergej Sojgu kedden azt mondta, hogy számos NATO-gyakorlatot tartanak az orosz határ közelében az "állítólagos orosz agresszió visszaverésére", amelyen mintegy 90 000 katona vesz részt. Sojgu szerint a NATO keleti megerősítése zajlik. Erről beszélt Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel a Globál Extra című műsorunkban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!