2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Radar

Radar - Tűzcsapda

Soha ennyi embert még nem evakuáltak Görögországban mint most. Hetedig napja küzdenek a tűzoltók a lángok ellen. A hatóságok nem győzik kimenekíteni a helyieket és a turistákat. Vannak, akik óránként váltanak szálláshelyet, mert a tűz folyamatosan terjed.

  • Radar - Tűzcsapda

A menekülők háta mögött gyakorlatilag megállás nélkül ég a sziget. A lángok mindent felemésztenek.

Napok óta tombolnak Görögországban a pusztító erdőtüzek két, magyarok által is nagy számban látogatott szigeten, Rodoszon és Krétán, amelyek után hétfőre már Évia szigetén is felcsaptak a lángok.

Tízezreket kellett evakuálni, több légitársaság mentőjáratokkal szállítja haza a turistákat.

Rodoszon 12 faluban gyulladtak ki lakóházak. Mivel a lángok számos tengerparti üdülőtelepülésre is betörtek, több szálloda is kigyulladt. A hétvégén csaknem 20 ezer embert telepítettek ki a szigeten, többségükben turistákat

A Rodoszon nyaraló Vrábel Kriszta szerint pillanatok alatt tört ki a káosz a szigeten:

Egy jó három órát várakoztunk, hogy mi fog történni. Buszok jöttek-mentek, egy ideig csak vitték el a buszok az embereket, majd egyszer csak megjelentek buszok, mindenki örült, hogy jaj, de jó, majd akkor most már a következőre felférünk, de azok a buszok embereket hoztak már más településekről is, akiket leraktak ott nálunk, és akkor ott még nagyobb lett már a tömeg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!