2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Radar

Radar - Tóth Gabi és Pápai Joci osztályfőnöki órát tart

Újabb osztályfőnöki órát tartott Tóth Gabi és Pápai Joci, ezúttal Zánkán. A két énekes még tavaly decemberben indította a különleges eseménysorozatot. A hatalmas érdeklődésre tekintettel újra útra kelnek, több budapesti és vidéki iskolában is énekelnek, mesélnek életükről és ösztönzik a diákokat, hogy tartsanak ki álmaik megvalósítása mellett

  • Radar - Tóth Gabi és Pápai Joci osztályfőnöki órát tart

Csillogó szemek, zenélés, beszélgetés, élménybeszámolók és tanácsadás. Így zajlott a zánkai általános iskolában tett látogatása Tóth Gabinak és Pápai Jocinak.

A korábban indított programok sikeressége miatt egy újabb osztályfőnöki óra-sorozat mellett döntöttek az énekesek.

Rengeteg iskola kereste meg őket, hogy meséljenek a diákoknak az iskolás évekről és arról, milyen nehézségek árán jutottak el az álmaik megvalósításáig.

Gabi és Joci közel 60 diák és tanáraik előtt mesélték el, hogy nekik sem volt könnyű utuk a sikerig. Nem volt hátszelük vagy komoly támogatásuk. De elhivatottak voltak: A tehetségük, az alázatuk és a szorgalmuk pedig a sikerig vitte őket. Éppen erre akarták felhívni a gyerekek figyelmét:

mások előtt sincs legyőzhetetlen akadály, csupán tenni kell a cél eléréséért.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – A világ legnagyobb divatikonjai csodálják a magyar lány terveit + fotó

Radar – A világ legnagyobb divatikonjai csodálják a magyar lány terveit + fotó

Egy különleges hölgyet mutatok be önöknek. Valakit, aki a rendszerváltás előtt nagyot álmodott. Fogta a hátizsákját, és elindult Olaszországba nyelvet tanulni - aztán egészen másként alakult az élete. Felvételt nyert Milánóban az egyik leghíresebb divattervező főiskolára, és rövid idő múlva már a legnagyobbakkal dolgozott - úgy, hogy pontosan nem is tudta, mekkora divatikonok ők, hiszen a szocialista Magyarországon nem ismerhette senki a hatalmas nyugati divatmárkákat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!