2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Radar

Radar - Tóth Gabi és Pápai Joci osztályfőnöki órát tart

Újabb osztályfőnöki órát tartott Tóth Gabi és Pápai Joci, ezúttal Zánkán. A két énekes még tavaly decemberben indította a különleges eseménysorozatot. A hatalmas érdeklődésre tekintettel újra útra kelnek, több budapesti és vidéki iskolában is énekelnek, mesélnek életükről és ösztönzik a diákokat, hogy tartsanak ki álmaik megvalósítása mellett

  • Radar - Tóth Gabi és Pápai Joci osztályfőnöki órát tart

Csillogó szemek, zenélés, beszélgetés, élménybeszámolók és tanácsadás. Így zajlott a zánkai általános iskolában tett látogatása Tóth Gabinak és Pápai Jocinak.

A korábban indított programok sikeressége miatt egy újabb osztályfőnöki óra-sorozat mellett döntöttek az énekesek.

Rengeteg iskola kereste meg őket, hogy meséljenek a diákoknak az iskolás évekről és arról, milyen nehézségek árán jutottak el az álmaik megvalósításáig.

Gabi és Joci közel 60 diák és tanáraik előtt mesélték el, hogy nekik sem volt könnyű utuk a sikerig. Nem volt hátszelük vagy komoly támogatásuk. De elhivatottak voltak: A tehetségük, az alázatuk és a szorgalmuk pedig a sikerig vitte őket. Éppen erre akarták felhívni a gyerekek figyelmét:

mások előtt sincs legyőzhetetlen akadály, csupán tenni kell a cél eléréséért.

 

További epizódok

Radar - Eltűnt kastélyok nyomában

Radar - Eltűnt kastélyok nyomában

Illés Péter kollégánk már jó pár elhagyatott helyet lencsevégre kapott, most egy újabb kísértet helyre viszi el önöket. Saját bevallása szerint is, a szeles idő miatt valóban félelmetes volt az üresen álló épület. 2023. május 29.
Radar - Múltbéli sportesemények

Radar - Múltbéli sportesemények

A filmhíradó számos pünkösdi sporteseményt örökített meg a hazai közönségnek, ezekből a felvételekből készítettünk most egy válogatást, amivel egy kicsit visszautazhatunk az időben és megismerhetjük a korszak néhány sikeres sportolóját és sportcsapatát. 2023. május 29.
Radar - Virágzik a pünkösdi rózsa

Radar - Virágzik a pünkösdi rózsa

Pénteken nyitotta meg kapuit az országosan egyedülálló Cziráky Margit Rózsakert a fertődi Esterházy-kastélyban, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. 2023. május 29.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!