2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Radar

Radar - Téli madáretetés

A téli madáretetés nagyban megkönnyíti, hogy a hazánkban telelő madarak átvészeljék a telet. Az etetéssel nemcsak a kertünkbe látogató madaraknak segítünk, hanem a megfigyelés élményével is gazdagodhatunk.

  • Radar - Téli madáretetés

Fontos a rendszeresség, adott etetési időszakban, és később is. A madarak megjegyzik, hogy hol találtak télen táplálékot, és a következő hetekben sőt, az azt követő évben is keresni fogják.

A rigófélék az erdei pinty a fenyőpinty nem, vagy csak ritkán használják az etetőket, inkább a kiszóródott magokat a földről csipegetik össze. Ezért jó, hogyha a talajon is szórunk szét magokat. A rigók például a földre vagy cserépalátétbe helyezett almákat is szívesen csipegetik.

További epizódok

Radar - A háborúnak vége, ha akarod

Radar - A háborúnak vége, ha akarod

1971. december 1-jén jelent meg John Lennon és a Yoko Ono Band ikonikus kislemeze, a „Boldog Karácsonyt, a háborúnak vége -ha akarod” címmel. 2023. február 06.
Radar - Átadták az első, tisztán elektromos nyergesvontatót

Radar - Átadták az első, tisztán elektromos nyergesvontatót

Ma már nem csodálkozunk, ha egy zöld rendszámos autót látunk az utakon. Na de egy elektromos kamionon? 2023. február 06.
Radar - Szimulátoron tanulhatnak a diákok

Radar - Szimulátoron tanulhatnak a diákok

Ma már szimulátorokon sajátíthatják el a gyakorlati alapokat az oktatásban. 2023. február 06.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!