2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Radar

Radar - Tavaszi csodahely: több millió tőzike virágzik

Győr-Moson-Sopron és Vas Vármegye határán található Magyarország legismertebb Tőzike tanösvénye, ahol minden évben több millió tőzike virágzik. Ez egy igazi tavaszi csodahely, amit mindenkinek látnia kell legalább egyszer az életben. Most épp teljes pompájában virágzik.

  • Radar - Tavaszi csodahely: több millió tőzike virágzik

A legtöbb látogató évente ellátogat a Csáfordjánosfa melletti Tőzike tanösvényre. Elmondásuk szerint kihagyhatatlan élmény a több mint 13 millió tőzike látványa.

A Fertő-Hanság Nemzeti Park területén, a Répce folyó árterében lelhető fel a Kisalföld ritkaságszámba menő keményfa ligeterdeje, amely 1955 óta védettséget élvez.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!