2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Radar

Radar - Szurkolóként a katari világbajnokságon

Gondolták volna, hogy még a gondolát sem emberek hajtják? A katari világbajnokság negyedik napján helyszínen dolgozó kollégánk segítségével önök is betekinthetnek a színfalak mögé. Olyan helyszínekre látogatunk most el, ahol kamera is ritkán jár, azonban a látogatói élményhez nagyban hozzájárul.

  • Radar - Szurkolóként a katari világbajnokságon

További epizódok

Radar - Timo jóslata a Portugália - Uruguay meccsre

Radar - Timo jóslata a Portugália - Uruguay meccsre

Ahogyan azt már megszokhatták Timo a Minnesotai törpemalac minden nap megjósolja nekünk a katari labdarúgó-világbajnokság eredményeit. Ma sem tett másként, ezúttal a 20 órakor kezdődő Portugália - Uruguay mérkőzést vette górcső alá Timo, lássuk mit jósolt! 2022. november 28.
Radar - Nem adják fel, a háború folytatódik

Radar - Nem adják fel, a háború folytatódik

A hétvégén az ukrán régióban ropogtak továbbra is a fegyverek. Miközben Volodimir Zelenszkij diplomáciai úton tárgyalt a többek között a belga államfővel. 2022. november 28.
Radar - Tatai vadlúd sokadalom

Radar - Tatai vadlúd sokadalom

November végén a tatai öreg tavi lúd sokadalom, már évek óta nagy látványosság. 2022. november 28.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Tengerpart és sivatag Katarban

Radar - Tengerpart és sivatag Katarban

Vizi Attila helyszíni tudósítónk egy egészen különleges helyszínt fedezett fel, a fővárostól mindössze 60 kilométerre. A sivatag ugyanis bőven tartogat látványosságot az európai szem számára.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!