2024. 06. 26. Szerda János, Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Radar

Radar - Szurkolók ezreit mozgatja meg a labdarúgó Európa-bajnokság + videó

Nem csak itthon, de Németországban, az Európa-bajnokság helyszínén is futball lázban égnek az emberek. A múlt hét pénteken elrajtolt kontinensviadal szurkolók ezreit mozgatja meg, akik a stadionokban és a nagyvárosokban buzdítják válogatottunkat, olykor nem is olyan békés módon.

  • Radar - Szurkolók ezreit mozgatja meg a labdarúgó Európa-bajnokság + videó

Péntek este a Németország - Skócia meccsel rajtolt el a labdarúgó Európa-bajnokság, ahol a házigazdák magabiztos 5-1-es sikerükkel megüzenték mindenkinek, hogy bejelentkeztek a trófeáért. Az A csoportba sorolt magyar válogatott 3-1-es vereséggel kezdte a tornát a svájciak ellen. A kölni stadion környékén a magyar szurkolók is megszólaltak a mérkőzés után.

A B csoport rangadóját Berlinben rendezték, ahová több ezer spanyol és horvát szimpatizáns érkezett. A hivatalos szurkolói zóna a Brandburgi kapunál már órákkal a mérkőzés kezdete előtt zsúfolásig telt. Bár a mérkőzés után a spanyolok, örülhettek Horvátország az elmúlt években már bizonyította, hogy nem szabad leírni őket.

A Hollandia - Lengyelország mérkőzésen Hamburgban, hátrányból felállva nyertek a narancsmezesek. A lengyel szurkolók ennek ellenére jó hangulatban és bizakodva várják a következő két találkozót.

Persze a futball egy érzelmes műfaj. Pláne Angliában. Így érthető mennyire készültek a szigetországi drukkerek csapatuk bemutatkozására, Szerbia ellen. Az ellen A Szerbia ellen, amely utoljára 2000-ben vett rész Európa-bajnokságon, most pedig a magyar csapattal azonos selejtezőcsoportból jutott ki. Déli szomszédaink szurkolóinak vonulását rohamrendőrök kísérték Gesenkirchenben. Sajnos a találkozás nem volt erőszakmentes, több tucat ember közötti dulakodás miatt véres lett a föld és üvegek törtek össze. A brit rendőrség közleményben tudatta, hogy német kollégáik "több letartóztatást hajtottak végre", amelyekről úgy vélték, hogy "szerb szurkolók" voltak. A pályán végül Anglia győzött 1-0-ra.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Schmidt Mária: Ez az ember úgy hazudik, mint a vízfolyás

Schmidt Mária: Ez az ember úgy hazudik, mint a vízfolyás

Ez az ember úgy hazudik, mint a vízfolyás. Vajon kinek képzeli magát? 42 éves, életében még nem csinált semmi érdemlegeset, semmi említésre méltót. Teljesítménye nulla – írta Schmidt Mária a Látószög blogra írt véleménycikkében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Többtucatnyi bankrablás, sok év a rácsok mögött. A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila 12 éve szabadult, azóta keramikusként dolgozik és két kisgyermek apja. A Radarnak új könyvéről mesélt, amelyben életútjáról írt, egyfajta motivációs céllal. A férfi abban bízik, hogy története segíthet azokon, akik hasonlóan mélyről indultak az életben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!