2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Radar

Radar - Szergej Sojgu Észak-Koreába utazott

A zaporizzsjai atomerőmű két reaktorát is leállították, miután orosz aknákat találtak a létesítmény közelében. Eközben az orosz védelmi miniszter Észak-Koreába látogatott. A találkozó célja, hogy Oroszország megerősítse katonai együttműködését a nemzetközileg elszigetelt országgal.

  • Radar - Szergej Sojgu Észak-Koreába utazott

Az ukrán erők több légicsapást hajtottak végre olyan pontok ellen, ahol orosz katonai állások és fegyverraktárak találhatók, valamint orosz elektronikai hadviselési rendszereket, légvédelmi rakétarendszert és más célpontokat támadtak, továbbá elfogtak egy orosz helikoptert és több drónt is. Eközben az orosz védelmi minisztérium arról számolt be, hogy erői visszaverték az ukrán hadsereg több támadását.

A Zaporizzsjai atomerőműben pedig leállították a negyedik és ötödik reaktort, ugyanis a létesítmény közelében aknákat találtak. A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség szakértői a múlt héten folytattak vizsgálatot az atomerőműben, miután az ukrán védelmi minisztérium hírszerző szolgálata azt állította, hogy az orosz hadsereg aláaknázta a dél-ukrajnai létesítményt.

Az orosz védelmi miniszter már megérkezett Észak-Koreába, hogy megerősítse katonai együttműködését a nemzetközileg elszigetelt helyzetben lévő országgal. Szergej Sojgu három napot tölt majd az országban. Észak-Korea egyike az Oroszországot nyíltan támogató országoknak, aki atomhatalom és jelentős katonai ipari kapacitással rendelkezik. Erről beszélt Bendarzsevszij Anton a ma reggeli Napindító című műsorunkban.

További epizódok

Radar - A kétkerekű darázs

Radar - A kétkerekű darázs

Olaszországban a kétkerekű száguldás és a szabadság életérzését ünnepelték. Ugyanis már 77 éve gurul a macskaköves utcákon az ikonikus olasz motor. 2023. szeptember 25.
Radar - Különleges előadás a Szigeti veszedelemről

Radar - Különleges előadás a Szigeti veszedelemről

A világon egyedülálló módon adták elő Zrínyi Miklós Szigeti Veszedelem című 1566 versszakból álló eposzát Szigetváron, mely a vár elestéről szól. A mű egy-egy versszakát 1566-an olvasták fel, mely közel 10 órán át tartott. 2023. szeptember 25.
Radar - Vecsési Káposztafeszt

Radar - Vecsési Káposztafeszt

Van belőle hagyományos, Erdélyi, Szabolcsi, és Bajor is, ám -mindezek között- a vecsésiből készült a legkimagaslóbb. 2023. szeptember 25.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Európa legnagyobb jövőfesztiválja

Radar - Európa legnagyobb jövőfesztiválja

Hétvégén rendezték meg a Brain Bart, Európa legnagyobb jövőfesztiválját. A Magyar Zene Házában hazai és külföldi tudósok, politikusok, üzletemberek és kulturális személyiségek gyűltek össze, hogy megvitassák a 21. század legégetőbb kérdéseit.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!