2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 23:00

Radar

Radar – Szerelemfoci címmel készült új könyv + videó

Oláh János a könyv társzerzője, a Felcsút egykori játékosa több mint fél évet töltött kutatómunkával. Rengeteg anyagot kellett összegyűjtenie, mielőtt Zsohár Melinda hozzákezdhetett az íráshoz.

  • Radar – Szerelemfoci címmel készült új könyv + videó

Zsohár Melinda, alkotó, Szerelemfoci: "Gondoljátok, úgy higgyétek el, hogy ebben a szövegben soha sehol máshol ezek nincsenek leírva. Ez nem jelent meg. Ezt mind elmesélték visszatekintésből, elmondásból, legendákból, majd kettő nagyon rövidet fogok csak elmondani, ami benne van."

Orbán Viktor miniszterelnök mindig is rajongott a labdarúgásért. Alcsútdobozon és Felcsúton nevelkedett, kortársaihoz hasonlóan gyerekként ő is arról álmodott, hogy híres labdarúgó lesz belőle. Végül az élet a politika irányába sodorta, de a rajongás mindig megmaradt mind a futball, mind szülőföldje irányába.

Orbán Viktor, miniszterelnök: "A könyv tartalma az legfőképpen bennünket fog érdekelni Vál-völgyieket."

A miniszterelnök nem árult zsákbamacskát, de a könyvbemutatón azt is kifejtette, a kötet a magyar labdarúgás egészére nézve is általános tanulságokat hoz felszínre.

Orbán Viktor, miniszterelnök: "Múlt nélkül nincsen jövője a magyar futballnak. Ha egy ország elfelejti a saját labdarúgó múltját, akkor nem lesz mire fölépíteni a jövőjét. A magyar labdarúgásnak egy nagyon sajátos fejlődéstörténete van. Többször is megszakították az egyenes vonalú fejlődést mindenfajta események."

Nagy Zsolt, Kleinheisler László és Sallai Roland mindhárman a Magyar válogatott 2024-es Európa Bajnoki kerettagjai és mindhárman Felcsútról indultak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!