2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Radar

Radar - Szerdán rajtol a Tour de Hongrie

A mezőny talán minden eddiginél erősebb lesz, tele szupersztárokkal. A magyarok mellett itt lesz például a korábbi Tour de France és Giro d’Italia győztes, Egan Bernal. A versenyzőknek pedig az ország egyik legmeredekebb utcáján is fel kell tekerniük. Zsiros Mihály riporterünk vakmerő kísérletre szánta el magát.

  • Radar - Szerdán rajtol a Tour de Hongrie

5 nap, 22 csapat, 132 versenyző, 879 km – ez számokban a 2023-as Magyar Kerékpáros Körverseny. Szentgotthárdról indulva Zalaegerszeg, Keszthely, Kaposvár, Pécs, Martonvásár, Dobogokő érintésével végül Budapestre érkezik be a mezőny.

Az előzetes rajtlista alapján 15 hazai kerekes áll majd ott a startvonalnál.

Pénteken Kaposvárról indulva csaknem 100 kilométer megtétele után érkeznek Pécsre, ahol egy 12,2% százalék meredekségű 1400 méteres szakaszon háromszor is fel kell tekernie a mezőnynek. A legjobb hegyimenő pedig majd piros színű megkülönböztetett mezt viselhet.

A hét végére esőt is jósolnak, ami szintén megkavarhatja a mezőnyt. Ilyenkor kiállva a nyeregből veszélyesebb tekerni, felértékelődik a technika. De a helyismeret ugyancsak fontos szerepet játszhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!