2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Radar

Radar – Szenvedélyesen gyűjti a régiségeket

A legtöbb ember különös vonzódást érez a régi tárgyak iránt. Galyó Béla 44 éve gyűjt régiségeket, mára több ezer különleges tárgy van a birtokában. Ezeket egy Látványtárban tekinthetik meg az érdeklődők.

  • Radar – Szenvedélyesen gyűjti a régiségeket

A régiségeket illetően általában megoszlik az emberek véleménye. Vannak, akik csak kacatokat látnak, míg mások képesek észrevenni az értéket a korabeli tárgyak sokaságában. Galyó Béla 44 éve gyűjti szenvedélyesen az érdekes és különleges tárgyakat.

A múzeum közvetlen célja a kiállított anyag sokoldalú és élményszerű ismertetése. A Látványtár gyűjteménye körülbelül 3000 db, több mint 100 éves kézműves és ipartörténeti tárgyak is megtalálhatók. Magát a kiállítás ötletét is a családjának köszönheti.

Azoknak, akik ide látogatnak mindenképp érdemes hosszabb időt a Látványtár felfedezésére szánni, hiszen minden egyes tárgynak története van. Például ez az amerikából származó gyermekeknek készült írógép csak néhány hete került ide és igazi kuriózumnak számít. Béla szerint érdemes kilátogatni az egri régiségvásárra is, hiszen ott is igazán különleges tárgyakat találhatunk.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!