2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Radar

Radar - Szakrális élmény a Párisi udvarban

Van kapcsolat az ősi szakrális és a legmodernebb digitális világ között. Egy kiállítás pedig a lehető legélvezhetőbb formában adja át ezt a különleges művészeti élményt. A fények és hangok által keltett misztikus pillanatoknak most mi is részeseivé váltunk.

  • Radar - Szakrális élmény a Párisi udvarban

Vajon ki gondolná, hogy a forgalmas Ferenciek terén, a Párisi udvar küszöbét átlépve egy szakrális dimenzióba érkezünk.

A fényekből, színekből és zenéből összeállt művészeti alkotások ugyanis nemcsak a szemnek készültek, hanem aki nyitott, az akár a saját isteni lénye mélyébe is betekintést nyerhet.

Aki lelki megtisztulásra vágyik, akár fél órát is eltölthet a csakrák tisztításával, hiszen a kiállítás egyben meditációs tér is, melyben a lélek ébredése, az isteni és emberi tudat egyesülése a fő téma.

A kiállítást úgy tervezték meg, hogy a látogató részévé válhasson az alkotásoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!