2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Radar

Radar - Száguldás a halálba

Sokkal több gyorshajtót bírságoltak meg idén, mint 2022 első felében. 2023-ban már több mint 11 milliárd forint bírságot szabtak ki a rendőrök. Több mint 400 ezer alkalommal állapította meg a traffipax, hogy a megengedett sebességet átlépték a közlekedők. Ez 40,3 százalékos növekedést jelent. Szakértők szerint a helyszínen kiszabott bírság, és az extrém gyorshajtók autójának elkobzása is lehet visszatartó erő.

  • Radar - Száguldás a halálba

2023. július elsején halálos baleset történt Budapesten az Árpád - hídon. Egy spontán kialakult utcai versenyzésnek az lett az eredménye, hogy a Mercedes sofőrje elvesztette az uralmat a bőven 100 km/h felett száguldó autója felett, és becsapódott a járdán szabályosan haladó kerékpárosba. A 26 éves férfi meghalt.

A BRFK átfogó sebesség ellenőrzést tartott többek között az Árpád - hídon is.

Egy Mercedes sofőrje úgy gondolta, hogy a megengedett 70 helyett 171 km/h -val száguldozik, egy BMW-s 158-cal haladt.

Vannak olyanok, akik szinte minden szabályt figyelmen kívül hagynak. A rendőrség zászlajára tűzte, hogy a különösen nagy közlekedésbiztonsági kockázatot jelentő szabálysértéseket vissza kell szorítani.

2022. első félévéhez képest idén több, mint 40 százalékkal több bírságot szabtak ki gyorshajtókra.

Idén már több mint 400 ezer alkalommal bírságolták a gyorshajtókat. A bírságok számának növekedéséhez hozzájárul még, hogy a rendőrség 40 darab új sebességmérő készüléket vásárolt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Komment - Foci, művészet és politika + videó

Komment - Foci, művészet és politika + videó

Ma is négy vendéggel igyekeztünk a politikai témákat egy kicsit könnyedebb köntösben megvizsgálni és lendületes hangvételben megbeszélni a legfontosabbakat. Műsorvezető: Mászáros Nóra.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - A magyar szurkolók előtt le a kalappal + videó

Radar - A magyar szurkolók előtt le a kalappal + videó

Fontos mérkőzés várt a magyar labdarúgó-válogatottra szerdán. A csapat második Európa-bajnoki összecsapásán a házigazda Németország volt az ellenfél. A Svájctól elszenvedett vereség után pedig a pontszerzés reményében léptek pályára. Több ezer drukker utazott Stuttgartba, hogy a helyszínről szorítson a csapatnak és szintén ezrek gyűltek össze a Szabadság téri szurkolói zónában.
Radar - Forró napok + videó

Radar - Forró napok + videó

Ez a hét a 2024-es év eddigi legforróbb hete. Érdemes odafigyelni az egészségünkre ilyenkor, hiszen a meleg sokkolhatja a szervezetünket. Mindenki érintett, persze nem egyformán. De mit is kell tennünk és mit nem szabad ebben a forróságban?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!